msne format nasıl atılır

musti_36

New member
Reaction score
0
MSN ADRESİNİ İLK OLARAK ALDĞIMIZDA BOM BOŞ OLUR HİÇ BİŞEY OLMAZ TIPKI O HALE GETİRMEK MUMKUNMU ARADIM FORUMDA AMA BULAMADIM EĞER ÖNCEDEN VERİLMİŞSE MOD ARKADAŞLARDAN RİCAM LİNKİNİ VERMESİ VEYA NASIL YAPILDIĞINI ANLATMASIDIR ŞİMDİDEN YARDIMDA BULUNAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER:eek:

kardesim bütün mailleri ve kişi listesini silersin olur biter :)

Aktuğ' Alıntı:
kardesim bütün mailleri ve kişi listesini silersin olur biter :)
tamam sende haklısında araçlar seçenekler--gizlilik kısmında kalıyor yani toptan bi şekilde olmuyormu silme işlemi

maillinde kişi listene gir ( contacts ) oradan sil

Msn De Bir Sürü Kişi Görünüyor Araçlar, Seçenekler, Gizlilik Kismina Giriyorum Sildiğim Veya Msn Ini Kabul Etmediğim Bir Sürü Adres Var. Nasil Silinecek Bende Bilmiyorum.

Bilen Varsa Paylaşmasini Rica Ediyorum

edumounter' Alıntı:
Msn De Bir Sürü Kişi Görünüyor Araçlar, Seçenekler, Gizlilik Kismina Giriyorum Sildiğim Veya Msn Ini Kabul Etmediğim Bir Sürü Adres Var. Nasil Silinecek Bende Bilmiyorum.

Bilen Varsa Paylaşmasini Rica Ediyorum

Listedeki kişilere sağ tıklayın vede sil iconunu seçin eğer sil iconu belirgin değilse
kişiyi kişi listenizden kaldırın vede tekrar deneyin.

hellboy dediğin gibi yapıyorum ama sil iconu aktif hale gelmiyo teşekkürler

bende yapamadım engelleyipte silemedigim kiloyla adam var Araçlar, Seçenekler, Gizlilik içinde bilen varsa yardım edebilir mi ??

bu arada bu son cevap yazan bayan arkadaşımız o orta parmağını götüne soksun kıza bak lan edep denilen bişi kalmamış.kime yapıyon lan o hareketi göt ya.allahım yine sinirlendim ya.dediğim gibi al o parmağı ister götüne ister amına sok

Geri