msnden kurtul

adres63

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
Arkadaşlar forumda bulamadım eğer varsa kusura bakmayın.Sizde 2 msnnin açılmasından sıkıldıysanız.xp ile verileni alltaki komutla kaldırabilirsiniz.

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

alıntıdır

ya ona da gerek yok ki dostum . önce ctrl + alt + del den. msnmsgr.exe lere bakarsın. 2 tane vardır zaten. az ram harcayan eskisidir. eski msn in görevine son ver . daha sonra program files dosyasında windows messenger var . o klasörün adını istediğin gibi yap. al sana eski msn kapandı. ama senin yöntem daha kısa .

yaw o kadar anlatıyosunuzda çalışıtr'da msconfig yazıp başlangıçtaki windows messenger'ı kapayın.alın size en kısa yol:Dyaw sadece farklı komut olduu için denenebilecek bi olay o kadar.böyle abuk subuk başlıklar açmayın bi daha yaw

msconfig bilinen bi konu yaa olmadı winpatrol yaparsın :D

kapattım bende, ne saçmalıktı hakkaten o yaw iki msn açıldı biri şunu yap, diğeri beni buraya kaydet diye bağırıyordu :D

işte msconfigden olsada geçici olarak oluyor bir kez açtınmı msn yi birdaha ikisi birden geliyor en başta(adres63 tarafından) yazıldığı gibi deneyelim birde!!!!

Arkadaşlar bi kişinin işinede yaradıysa bana yeter sonuçta herkes bilmiyo ve bu problemle uğraşıyolar...

isterseniz boyle deneyin; çalısmasını istemediginiz eski msni açın.ayarlar kısmına gelin.orda windows açıldıgında msni baslat cıkar.iptal ederseniz dandik msn acılmaz bidaha

denetim masası/program ekle kaldır/windos bileşenlerini ekle kaldır/windows bileşen sihirbazın dan windows messenger daki onayı kaldır ve ileri de:)

Geri