msnden kurtul

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
Arkadaşlar forumda bulamadım eğer varsa kusura bakmayın.Sizde 2 msnnin açılmasından sıkıldıysanız.xp ile verileni alltaki komutla kaldırabilirsiniz.

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

alıntıdır

ya ona da gerek yok ki dostum . önce ctrl + alt + del den. msnmsgr.exe lere bakarsın. 2 tane vardır zaten. az ram harcayan eskisidir. eski msn in görevine son ver . daha sonra program files dosyasında windows messenger var . o klasörün adını istediğin gibi yap. al sana eski msn kapandı. ama senin yöntem daha kısa .

yaw o kadar anlatıyosunuzda çalışıtr'da msconfig yazıp başlangıçtaki windows messenger'ı kapayın.alın size en kısa yol:Dyaw sadece farklı komut olduu için denenebilecek bi olay o kadar.böyle abuk subuk başlıklar açmayın bi daha yaw

msconfig bilinen bi konu yaa olmadı winpatrol yaparsın :D

kapattım bende, ne saçmalıktı hakkaten o yaw iki msn açıldı biri şunu yap, diğeri beni buraya kaydet diye bağırıyordu :D

işte msconfigden olsada geçici olarak oluyor bir kez açtınmı msn yi birdaha ikisi birden geliyor en başta(adres63 tarafından) yazıldığı gibi deneyelim birde!!!!

isterseniz boyle deneyin; çalısmasını istemediginiz eski msni açın.ayarlar kısmına gelin.orda windows açıldıgında msni baslat cıkar.iptal ederseniz dandik msn acılmaz bidaha

denetim masası/program ekle kaldır/windos bileşenlerini ekle kaldır/windows bileşen sihirbazın dan windows messenger daki onayı kaldır ve ileri de:)

Geri