MSN'de yeni virüs:S

wasp

New member
Reaction score
0
resimlerime bak http://wdzleerlingenraad.nl/images/pictures_43092_resim.zip <== sevgilimle ozel poz verdim

bu ileti bugün size geldi mi? bana bikaç kere geldi, ilk seferinde pek güvenmediğim birinden gelmişti güvenmedim açmadm, ikincide başka bi arkadaştan geldi açmaya kalktım ama içindeki dosyanın adı resim.jpg.....SCR idi.SCR kısmını sildiğimde can't determine file uyarısı verdi, kıllandım avast'a tarattım, bişey yok dedi, ve büyük bi cesaretle SCR şeklindeyken açtım, Zone Alarm bunun bi uygulama dosyasını olduğunu ve c:/windows/hosts dizinine yeni uygulama kurmak istediğini söyledi, bnde temelli sildim ve bu mail i yazmaya başladım.

genel olarak etkileri hosts dosyasına uygulama oluşturuo ve sizin haberiniz olmadan aynı iletiyi msn de konuştuklarınıza iletiyor, sizin haberiniz olmuyor tabi:), başka dosya transferleri de başlatıyo "new version (messenger).zip" dosyasını kaynağından alınamadı.

artık daa neler yapıo zaman göstericek:)

böyle bişey görürseniz tıklamayın, oldu tıkladınız indirmeyin, oldu indirdiniz SAKIN açmayın.

bide sevgili mevzusu var orası ayrı milletin sevgilisine giderse onun inandırma olayı, oraya hiç gitmicem=) (düşnsenize sevgilinizle konuşurken çıkıo ileti:

seven erkek:

resimlerime bak http://wdzleerlingenraad.nl/images/pictures_43092_resim.zip <== sevgilimle ozel poz verdim

seven kız:

ne diosun?

seven erkek:

bişe demedim

seven kız:

bide utanmadan resmini yolluyo, buraya kadar, bitti!!!

ya arkadaşım bu bana oldu nasıl yok edicez bu .... şeyini kafayı yicem !!!bi yardım lütfenn!!!!

bendede avast var virüs bulamadı ya geri yükleme yaptım ama nasıl olacak bilmiyorum zaman gösterecek umarım önemli birşey değildir.

bilgilendirdiğin için saol wasp!

arkadaşlar Kaspersky 6.0 denedi ama bi fayda yoq!!!!!!!

yoq gelmedi ama bilgilendirdiğin için + tşkler dostum!

bu kaspersky 6.0 nasıl iyi bişi mi yükliyelimmi?

wallaa banaa gelmedi ama kav 6.0 dan iç bişey kaçmaz bence

kurun bunu...

bende serialini bulsam onu kuracam ama bulamadım....

gerçi ne zamandır aramıom şu an 5.3 yüklü

kasperin üzerine bir virüs programı yoktur arkadaşlar elinizdekileri atın gitsin her geçen gün zarar görüyorsunuz..........

Virüsten kurtulmak için yapılması gerekenler:

Elle temizlemede izlenecek yöntemler ise şunlar:

1. Bilgisayarınızı restart edip güvenli kipte açın (Açılış anında tuşuna basarak güvenli kipi seçebilirsiniz.)

2. Başlat menüsünden “çalıştır” (run) sekmesini tıklayıp açılan pencereye “regedit” yazarak enter’a basın.

3. Regedit programı içinde aşağıdaki alt anahtarları inceleyin ve bunlar içinde virüsle ilgili eklenmiş yeni kayıtları silin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServices

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\Explorer\Run

HKEY_CURRENT_USER\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Run

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\policies\Explorer\Run

Yukarıdaki kayıtlar içinde “serpe”, “avnort”, “ltwob” gibi tanımlar var ise sisteminiz virüsten etkilenmiş ve her açılışta kendisini tekrar çalıştırıyor demektir. Bu tanımları silin.

4. “Bilgisayarım”ı açtıktan sonra “araçlar”dan dizin seçenekleri menüsünü açın ve görüntü bölümündeki “gizli dosyaları göster” seçeneğini seçin ve bilinen dosya tipleri için dosya uzantısını gösterme seçeneğindeki işareti kaldırın. Böylelikle virüs'ün sistem içinde gizli dosya olarak kopyalanmış türevlerini görebileceksiniz.

5. Aşağıdaki dizinlerde isimleri verilen dosyaları bilgisayarınızdan silin.

C:\windows\system32\formatsys.exe

C:\windows\system32\serbw.exe

C:\windows\msmbw.exe

C:\Crazy frog gets killed by train!.pif

C:\Annoying crazy frog getting killed.pif

C:\See my lesbian friends.pif

C:\LOL that ur pic!.pif

C:\My new photo!.pif

C:\Me on holiday!.pif

C:\The Cat And The Fan piccy.pif

C:\How a Blonde Eats a Banana...pif

C:\Mona Lisa Wants Her Smile Back.pif

C:\Topless in Mini Skirt! lol.pif

C:\Fat Elvis! lol.pif

C:\Jennifer Lopez.scr

C:\lspt.exe

C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Microsoft\CD Burning\autorun.exe

C:\British National Party.jpg

C:\Crazy-Frog.Html

C:\Message to n00b LARISSA.txt

6. C:\Windows\System32\Drivers\etc altındaki hosts dosyasını edit edin ve 64.233.167.104 veya benzeri IP adresleri için yeni tanımlanmış adres bilgilerini silin.

cp dir...

Ha evet bi arkadaştan geldi Dedim Ne Ediyon olm sen Sil şunu Bişeyler yaptı sildi ordan :)

Antivürüslerin çoğu yakalıyor bunu ...bence artık boşa zaman harcama bunları yapmak...

Geri