MSN'de ne dinlediğiniz Renkli Olsun ! [ her şarkı için tek tek yapmaya son ]

Silverday

Altın Üye
Reaction score
0
Öncelikler herkese selamlar ;
böyle bir paylaşımı daha önce hellboy726 vermişti, :goz:
ama onda her şarkı için ayrı yapılıyordu.Şimdi vereceğim ile temelli renkli yapabilirsiniz.

Buyrun Aşağıdaki Resimdeki Gibi

Options > Preferences > Live Messenger > Formatting Kısmına msn plus tag'larını ekleyebilirsiniz.Ben [c=4], yani kırmızı renk koydum,
isteğe göre siz kalın,italik,altı çizili,gradient renk vs. yapabilirsiniz.

Artık kişisel iletinizde çalan şarkı renkli olacak.

msn_kisisel.jpg

Eklenti
Eklentiniz Yoksa Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Sisteminizde winampın kurulu olması gereklidir.

++ olarak Discovery yüklü bazı arkadaşlarda şarkı değişince eski rengine geliyo.Discovery varsa işiniz zorlaşabilir arkadaşlar tam olarak bende bilmiyorum ama Discovery kaldırmanız gerekiyor :)

iyi günlerde kullanın :p :aşk

baktim bendede yok zaten msnde de gorunmuyor benim ne dinledigim ister winamp olsun ister media payer olsun gorunmuyor :(

arkıler ben yardımcı oluyum dedım ama buı eklentı var plus un winamp la ilkgili ben link verım inş yardımcı olur arkadaslar

live messenger bendede gosukmuoooo...

sağol kardeşim oldu ...

yaw arkadaşlar bunları nasıl bilmiyorsunu anlayamıyorum!!!
msn den ne dinliyorumu göstrmek için msn den yukarıdaki karekterler
arasında msn plus öselliklerine tıklayıp oradanda tercihleri
seçip oradan ayarlayabilirsinis istediginis şeyi hadin deneyi %100 olacak garanti veriomm byyy.

baktim bendede yok zaten msnde de gorunmuyor benim ne dinledigim ister winamp olsun ister media payer olsun gorunmuyor :(

media player ıcın media player ı ac ve yukarıda simdi yurutuluor var o yazının altında ınce bı arac cubugu var oraya tıkla diğer seceneklere tıkla oradan eklentıler-arka plan yandakı kutudan muzık eklentısı kutusunu işaretle ve artık gorunecek

yaptım ellerıne sağlık

yapıyorum ama 1-2sn. renkli oluor sonra eski haline dönüor ?

Geri