Msn'de Konustugun kısının PC sını komutla kapatma (programsız)

spy954

Banned
Reaction score
0
arkadaslar msn de konustugunuz bı kısının makınasını komutla kapatabılırsınız yapacagınız ıslemler sunlar
baslat>calıstır>cmd>shutdown-i ve ekleden bilgisayarını kapatmak ıstedıgımız bilgisayarı yazıoruz tabı kı bunun ıcnde karsıdakının IP sını bılmemız gerekıor eger bilmiyorsanız ogrenmek ıcın alın link http://rapidshare.de/files/7742233/R3xTr.rar.html

bunu kullanmak ıcın menusunde IP adresını yazın sadece bunları yapın yeter ALıntıdır Cok Bi Şeymı ıstedık Bİ TESEKKURU COK GÖRDÜNÜZ kullanan arkadasların yorumlarını beklıoruym

işe yaramadı bende. sanırım karşı tarafın uzaktan yönetime izin vermiş olması gerekiyor.

tabı arkadasım oda var onu eklemeyı unutmusum kusura bakmayın

şunu biraz daha anlatsana dost, şimdi rapid den programı indirioruz sonra naapıyoruz biraz ayrıntılı anlatır mısın?

TiroG' Alıntı:
şunu biraz daha anlatsana dost, şimdi rapid den programı indirioruz sonra naapıyoruz biraz ayrıntılı anlatır mısın?

kardeş bu yöntemle hiç bişi yapamazsin pc uzaktan kullanılama acik olmasi gerek yanı uzun iş :D hem karşidakını pc kapatipta ne yapacan:D neyse bilgi icin tşkler

komut için uzaktan yardım açık olmalı, bir de verilen rapid programı karşındakinin ip sini öğrenmek ve belli ip aralığındaki pc lerin listesini çıkarmak için sanırım...
paylaşım için sağol biraz daha açıklayıcı olsaydı keşke.

e arkadasım daha ne kadar acıklayıcı olayım bak adama yapmıs ve bu kadar acıklama ıle bende ısterdım daha cok acıklayıcı olmayı ama nedense acıklayamadım bende yaptım gecen gun arkadasıma denedım ole verdım zaten sıteye denenmemıs bır seyı vermem

lütfen

arklar lütfen alıntı yaptığınızda deneme yanılmayı da yapın bunu başkalarından öğreniyorsunuz sonrageliyosunuz sorun çıkıyo bende az denemedim yöntemiama hepsinde sonuç progrm yanıt vermiyor.acaba yanlış mı söylüyorum?Yani her bilgisayarda bu oluyo sonunda :vur

tsk ederim ama su ip olayi olmuyo yani belirli bir ip numaralari arasindaki pc leri listeliyor yani karsi taraftakinin degil

ama yinede emgine tsk ederim

G.Serkan

arkadasım saten admın ıpsını dırek bulan bı program ben yok dıe bılıorum bıtek fake ler vardı onlarda artık calısmıor manga arkadasımıza gelıonce cıkarları ıcın burada olan arkadasın burada yerı yok bence

eline sağlık ama ben bişe soracm proğramı anlamadım.konuştuğum kişinin ip nasıl öğrencem.tara yaptırdım bi sürü ip no çıktı nerden biliecem hangisi olduğunu

hangi akıLLI pcsini uzaktan yönetime açarki :)

bazı akıllı arkadaslar bılmeden pcsını acıor o sekılde bır akıllıda sen bul ıstersen

uzaktan erişim açıksa bunlara ne gerek varki .....????????

Geri