Msn'de Konferans Patlatma!

Tycon

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar baktım ama sanırım yok! Bende vereyim dedim, msn de arkadaşlarınızla konferans görüşme yaparken .piff yazarsanız herkes konuşmadan düşer ve ortalık bir anda allak bulak olur :) Denemesi bedava...

Yani kısaca Puff herşey bitsin hmm güzel bişi ama karşıdakilere
yapılan saygısızlığı göze alınırsa yapılır puff... :d

uheuehhhe ii oldu bu yafs .... bilmeyenleri gıcık etmesi ne güzel olur :)

bim_28' Alıntı:
Yani kısaca Puff herşey bitsin hmm güzel bişi ama karşıdakilere
yapılan saygısızlığı göze alınırsa yapılır puff... :d

puff değil yaw .piff yazacaksın ayrıca yazı karşıdakine gözükmüyo ne olduğunu anlamadan düşüyo :)

Sevencloves' Alıntı:
Hay anasını olm nerdesiniz lem Ben kaçar nöbet devir :)

hahahaha geldim kanki dün gece biraz yorgundum uyuyup kalmışım sana iyi geceler :)

.piff komutu birebir konuşmada bile yazsanız karşı tarafta görünmez! Herhangi bir programa da ihtiyaç yoktur.Ben msn 7.5'de denemiştim sorunsuz, öteki sürümlerde ne olur bilemem...

Eheuheue yaws bak şimdi ben ne güzel bazen irc msn kuruyodum kuramıcasmı artık :D millet .pifflicek bizim msn kanalı uccak :D

AAA Abi Gerçektende Gözükmüyor.Gözükmediğine Göre Bu Bir Komut Olmalı.Abi Şimdi Ben Teyzemle Karşılıklı Webcam açsak o KOmutu Yazsam O Düşermi ? yani konferans demişinizde hani görntülü konferans anladım ben? bi de çok kişili davetlerde yazarsak uça adamlar anladım deniycem de teke tek webcamlı konuşmada deniycem bi

Ellerine Sağlık Çok Saol Abi :D

valla birebirde denedim bişey olmadı.. 2-3 kişi davet ettim denedim sadece beni attı o kadar:D

onurlu_azrail' Alıntı:
valla birebirde denedim bişey olmadı.. 2-3 kişi davet ettim denedim sadece beni attı o kadar:D

ilk önce sen düşmüş olmayasın, sonrda diğerleri? :)

Ne kadar zeki insanlar varya :)

ñ¯a_Á¯aÿ±m¯a?ÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇ᧱Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá

Geri