MSNDE kişinin oldugu yeri bulmak

pisserseri

New member
Reaction score
0
Arkadaslar cok acil yardiminiza ihtiyacim var.MSN de konustugum bir kişinin ip adresini bulduktan sonra nerede oldugunu yada nereden internete girdigini bulabilirmiyim?Lutfen arkadaslar bilen varsa lutfen paylassın.Simdiden cok tesekkur ederim..

Elensu güzel paylaşım ama yanlış yer gösterio ya ben G.antepteyim bu program benı adanada gösterio neden acaba bir bilgin war sa öğrenmek isterim ama genede saol

bunun çalışan bi progu olsa ii olur değilmi:Sopa

ip den direk nokta yer tespit eden bir şey yok aylarca araştırdım ama yok
sadece adsl olarak bölgelsel olarka biliyorsunuz bulundugunuz şehir in bölgesi neresi ise sizi ordan gösteriyor

ben kanadadaymışımmmmmm wayy beee demek ki yanlışlıkla istanbul yerine kanada uçağına binmişim istanbul kanadayamı bağlı:p

bu veya buna benzer yöntemler var ama hiçbiri KESİN sonuç vermemektedir.

anlasılan bole bi program yok.sagolun yinede ne kadar bende italyada cıksamda :)

kıllıyı buldunuz kılsızı arıyorsunuz arada olur öyle hatalar idare edin eline saglık blader .

arkadslar ya benım smn adresım calınndı ben gerı alabılırmıym neyapmam gerekyıor lutfen yardımcı olun bana lutfen neyapbılrım

bi forumda aratsan 1 prgram werilmsti dünya haritasi wardi yazıodun ip 'i haritada gosteriodu hmnde tam :)

wolverinali' Alıntı:
ben kanadadaymışımmmmmm wayy beee demek ki yanlışlıkla istanbul yerine kanada uçağına binmişim istanbul kanadayamı bağlı:p

EE nerden bilecne belki Telekom ordan geçiyodur. :hhman:

IP Address Country (Short) Country (Full) Flag Region City ISP Map
85.xxx.xx.xx TR TURKEY IZMIR IZMIR TURK TELEKOM ADSL-ME

saçmalık...
ip den yer tespitleri ülkelerin yayınladıkları ip aralıkları bilgilerine göre yapılır.
ve hiçbir zaman kesin sonuç vermez...Aydın merkezdeki bi adam izmirde gözüküyor :D

IP bulma ve Yer Tesbiti

Arkadaşlar ben bu konu üzerine uzun aratırmalar yaptım ama geçenlerde tesadüfen bir şey buldum. Bende McAfee Professional 9 yüklü bu programın Firewal inden msn de konuştuğum kişinin hem ip sini buluyorum ve o ip üzerine tıklıyorum ve Trace İp komutunu tıkladığımda bana harita üzerinde kişinin nerde olduğunu gösteriyor ama sonuçlar kesin değil yani il merkezleri bazen farklı yerler
çıkabiliyor. bunun sebebi telekom un IP aralığı hangi bölgeye verildiyse o bölge adı çıkıyor yani nokta yer tesbiti yapamıyor. Bu konu ile ilgilenen varsa detaylı açıklama yapabilirim. Ama şunu açıklayayım bu tür program arayanlar bundan iyi sonuç alabilecek ikisi bir arada program olarak bundan iyisini bulamazlar. Çünkü hem IP tesbiti yapıyor ve bu IP nin nerede olduğunu da size söylüyor.

Geri