MSN'de daha Önceden Girilmiş ve Kayıtlı şifreleri Öğrenmek !!

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
"hellboy, sabitteki "Messenger Tools" dahilinde bu tarz bir program vermiş ama,

sırf bunu kullanmak isteyenler için ayrıca tek olarak eklemek istedim"

msnpass.jpg

Programı çalıştırın, "Recovery Password" butonuna tıklayın ve "KAYITLI" şifreleri görün..

(şifreyi kaydetme seçeneği seçili olmadan girilen hesaplar görülemeyecektir bilginizi..)

Download = http://rapidshare.com/files/54555624/MSN-PasswordRecovery__by_TuRK_HaRD.rar

rar şifresi = turk_hard

Girilen TÜM şifre kayıtlarını almak içinse:

http://hackhell.com/showthread.php?t=62046

bu programla da programı yükledikten sonra girilen şifreleri alabilirsiniz, unutmayın..

güzel paylaşım
saol hard

haburta' Alıntı:
saol.Çok güsel bir paylaşım bence çoğu kişiye yarar bu harika bide şu resimdeki şifreler dorumumu acaba?çok güsel paylaşım teşekkürü hak ettin:D

doğru olma ihtimali olabilir mi?:biggrin

inş. doğrudur dogruysa ellerine saglık

ya bizede böyle bişey yapılırsa nasıl anlıycaz bir yolu varmı acaba

Bu program sadece messenger da '' beni ve şifremi hatırla '' seçeneği işaretliyse yıldız karakterlerinin altındaki rakamları gösterio.sen şifremi hatırla yı işaretlemessen bişi olmas.

bende çalışmadı + Girilen TÜM şifre kayıtlarını almak için verdiğin konudaki download linki kırık =)

işte böyle dio :
Password not found.
Doesn't look right?
Send us an email to [email protected] if you think the password is stored on your computer and our program does not detect it - we will fix it for you and will give you a registered version for FREE.

Live da oluyo mu ?_?

Oluyo...programı install yaptıktan sonra masaüstünde göremessin..

başlat-programlar-messenpass OK :victory

beni hatırla seçeneği işaretlenmiş yıldız karakterlerinin altındaki şifreleri görebilirsin

çalışmıyor ben hiçbir pas bulamadım .beni hatırla işaretli 10 tane msn var hiç birini bulamadı.genede eline sağlık kardeş

simdi indirdim bende. antivirüs uyarı verip silio inerken.
antivirüsü kapattıktan sonra indirmelisin programı.

benim 12 adresim

2z7o8lw.jpg

:durdurun

Pori, koleksiyonun güzelmiş:)

aslında cogu benim deil.. lafın gelisi öle dedim :utan

Geri