msn ye vista [skini]

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Eğer Xp nizi windows vista converter la dizaynını değiştirdiyseniz bu skin gerçekten msn inizi çok güzel yapıyor. Birçok reklamı ortadan kaldırıyor.

Örnek Capslar:

hll-msn-one.jpg
hll-msn.jpg

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.

Download:
http://www.speedyshare.com/602344365.html

yada
http://rapidshare.com/files/45417104/WLM_Skin_VistaDarkBlue.rar.html

Not: 8.0 ile uyumludur.

Cok teşekkür. Bu konuyu bizle paylaştıgın için cok güzel degil ama yinede sen insanlık niyetine paylaşmısın güzel :D

Cok teşekkür. Bu konuyu bizle paylaştıgın için cok güzel degil ama yinede sen insanlık niyetine paylaşmısın güzel:D

Senin için güzel olmayabilir ! ama mutlaka beyenenler çıkacaktır :..

hellim benim saol güzelmiş artı paylaşımlarda fikir söylemek sebest ama arkadaşım biraz abartmış önemli olan paylaşım sen beğenmiyosan yorum yazmasın o kadar basiT

EDİT:OLUM BU HATA VERİYO LAN YÜKLEYEMEDİM:(

Messseela BEN!!!.

Cok güzel hell tşk.

Güzelmiş baya teşekkür ederim.

KooZ_BurCu' Alıntı:
hellim benim saol güzelmiş artı paylaşımlarda fikir söylemek sebest ama arkadaşım biraz abartmış önemli olan paylaşım sen beğenmiyosan yorum yazmasın o kadar basiT

EDİT:OLUM BU HATA VERİYO LAN YÜKLEYEMEDİM:(

hata senden kaynaklanıyo msn den çık bide öle dene istersen :)

dostum eline sağlık baya güzel olmuş paylaştığın için teşekkür...

saol dostum...eline sağlık

saol paylasımın ıcın cok deli bi gorunumu var...

saol şu anda kullanıyorum değişik arayüzler varsa devamını bekleriz teşekkürler...

aga bu kişilerin space inide gostermıo space temi reklam a girio

:eek: :Sopa :cool: :cool:

link ölmüş resim kurbaga olmuş

Geri