MSN SPACE MeDia player yardım lütfen!!!!!!!

ΜεтάĻïڪţ

^_^-/!ηєω ѕнι&#10
Reaction score
0
MSN SPACE MeDia player yardım!!!!!!!!

arkadaşlar su msn space media player a nasıl müzik yükleyebiliyoruz deniyorum deniyorum çalmıyo olmuyo kafayı yiycem........!!!!!!!!!

şu döküman işine yarayacaktır umarım:

"Msn Spaces Sayfanıza Media Player Ekleyin
# Bunun için gizli tutulan eğlenceli eklentileri açmalısınız. Bunlara PowerToy eklentileri deniliyor
# Blog yazacakmışsınız gibi sayfanızdaki bloga basın adres satırınızda yaklaşık olarak http://spaces.msn.com/wolkanca/PersonalSpace.aspx?_c01_blogpart=blogmgmt&_c02_owner=1&_c=blogpart böyle bir adres olacak. Bunun sonuna “ &powertoy=musicvideo ” ekleyin. Tırnaklar olmadan. Sonra adres çubuğundaki Git / Go düğmesine basın. Bu işlemi bir kaç kez yapmanız gerekebilir.
# Customize tuşuna basıp, Modules seçin. İşte karşınızda PowerToy: Windows Media Player. Onu Add ile ekleyin. Sonra Save tuşuna basın.
# Evet bunun için Home sayfanızda PowerToy: Windows Media Player yazan kutuda URL’e tıklayın.
# İstediğiniz bir video ve müziğin yerini bilmeniz gerekir. Bunun için o video bir web sitesinde oynuyor veya yüklenmiş olmalıdır.
# Müzik/video otomatik başlasın mı, sağ tıklama menüsü açılsın mı?, kaçıncı sn den başlasın, görünmeden çalışsın mı? Ekran da görünsün mü? Kaç kez çalsın? Çalma hızı ne olsun? Ayarları seçilir.
# WMA, WMV, WAV, AVI, MPG, MPEG, MP3 formatındaki müzik ve videolar oynatılabiir."

[ALINTIDIR]

Geri