Msn Skinner 1.2

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Üreticinin Açıklaması :
Msn Skinner programı ile msn messenger programınız ana penceresine güzel birbirinden güzel görüntüler ekleyerek daha dinamik daha renkli hale getirebilirsiniz.Tüm msn messenger versiyonlarını destekleyen bu programın içinde 100 e yakın arayüz bulunmaktadır. Programın bi özelliği ise bilgiyarınızdaki hoşunuza giden bir resimi msn de arayüz olarak kullanmanıza izin vermesidir.Kurulumu resimli olarak anlattım. zipin içindeki resimli anlatım klasörüne göz atmanızı tavsiye ederim.

Download

çok saol sorunlu da..diğer indirecek olan arkadaslar için söylüyorum...sorunlunun vermiş olduğu linkdeki program asıl program değil..sorunlunun verdiği linktedi programı indirip çalıştırdığınızda sizi bir sitedeki forum sayfasına yönlendirecek...fakat forumdaki linkte hide olduğu için programı indirmek isteyenler ilgili foruma üye olduktan sonra herhangi bişi veya teşekkür mesajı yazarak linkin görünmesini sağlayıp programı indirebilirler..programla ilgili gerekli açıklamalar forumda mevcut..

not: lem sorunlu su programı upload edemedinmi..yoksa progarmın bulunduğu forum seninmi..:D

Ben denemediğim için bilmiyorum darkness ksra bakma..birazdan bakarım

bu arada programı zametsizce direkt download etmek isteyenler bu adresten download edebilirler..

msn skininden sıkılmaya başlamıştım gerçekten

çok gereksiz bea yani yalan olmasın lüzumsuz bi program :) ama genede saygı falan fistan...

hz.root' Alıntı:
çok gereksiz bea yani yalan olmasın lüzumsuz bi program :) ama genede saygı falan fistan...

ne alaka yani..zaten program mesenger in ana paneline resim eklenmesini sağlıyor..gereklilikle bir alakası yok zaten..insanların zevkine kalmıs bişi..

Saol paylaştığın için

eline sağlık yükledim.

Geri