Msn sizi engelleyenleri görün - Videolu anlatım!

Çok Asi

New member
Reaction score
0
%100 denendi ve kanıtlandı.

Msnde engelleyen siteleri piyasada bolca dolanıyor. Ama sonucunda ne oluyor. Ya sizin msn adreslerinizi ellinizden alıyorlar. Yada sizin msn adresinizi kullanarak sizin adınızla adres defterinizdeki arkadaşlarınıza reklam ve uygunsuz mail gönderiyorlar.

Bende bu durumdan dolayı bu tür sitelere alet olup zarar görmemeniz için videolu bir anlatım yaptım. Bu video ile msnde sizi engelleyenleri kesin ve net olarak görebilirsiniz.

Videoyu net olarak izleyemiyorsanız, videonun hemen altında 800x600 pixellik net görüntüye sahip video download linki mevcut bu linkten net görüntülü anlatımı indirip izleyebilirsiniz. Dosya boyutu 1,9 mb dir.

Eğer pcnizde codec yok ise vlc playeri veya k-lite mega codec packi googleda aratarak bulabilir ve kurabilirsiniz. Bu sayede videoyu rahatçada izleyebilirsiniz.

Buda video linki
http://www.isakoc.com/blog/msnde-sizi-engelleyenleri-gercekten-gorun/

Video kardeş bu. bir video msnini nasıl çalsın. :)

Evet, doğru gerçekten. Yalnız adama koptum. MESSENGER GÖRÜNÜMÜ diyo ya Türkçe, orda koparıyo :D

Türkçemiz dünyanın en güzel dili. Bravo arkadaşa

Türkçemiz dünyanın en güzel dili. Bravo arkadaşa

:) arkadaşım paylaşımın için sağol ama görevlinin bile dikkatinden kaçan bir siyasetle reklam yapıyorsun...isa koç = çok asi
Bu kötü birşey değil bence yaptığın hizmete karşılık reklam hakkın olmalı ama bunu hile ile değil yaptığın iyi işlerle mecbur bırakarak yap..Saygılar...

anlatım güzel de bende olmadı. engelledikten sonra da messenger bölümü görünüyor

:) arkadaşım paylaşımın için sağol ama görevlinin bile dikkatinden kaçan bir siyasetle reklam yapıyorsun...isa koç = çok asi
Bu kötü birşey değil bence yaptığın hizmete karşılık reklam hakkın olmalı ama bunu hile ile değil yaptığın iyi işlerle mecbur bırakarak yap..Saygılar...

Uyarın için hem özür hemde teşekkür ediyorum.

kardeş çok güzel anlatım olmuş biraz reklam içerikli ama buna modlar karar versinler.

Geri