Msn Seni Engelleyeni Gör Kesin Sonuç

cincin11

New member
Reaction score
0
Bu olay tarafımdan keşfeldilmiş ve çokca defa denenmiştir..Bu siteye ilk mesajı emekle açmak istedim..saygılarımla

evet dostlar sizi engelleyenler artık deşifre edilmiş durumda şimdi verdiğim resimlere dikkatle bakın ve uygulayın

Msn den sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin üstüne fareyi sağ tıktan görünüm ve profil deyin açılan 1.sayfaya da profil ayrıntılarını göster diyoruz.

Sayfa değişince eğer aşağıdaki ikinci resimdeki gibi ise engelli değilsiniz yani messenger görünümü var ise

eğer üçüncü resimdeki gibi messenger görünümü yoksa bingo engellisin

ben baktımda hiç birinde kurbağa resmi çıkmadı:D:D demekki kimse engellememiş

imageshack kurbanıyım:) birilerinin zoruna gitmiş olmalı ki şikayet edip kurbağaları koymuşlar ama başka yere upload ettim dostlar

sağolasın ama daha kolayı var messenger discovery eklentisini kurun uyarılarda beni silen kişiyi aktif edin bu kadar kişi sizi sildiğinde veya engellediğinde anında uyarıyor sizde silmek isterseniz size kalmış

siz yenisiniz sanırım nette yıllardır bu konuyla çokca şey yazıldı çizildi sizin dediğiniz olay bende mevcut zaten..nette yapmadığım program kalmadı ama bu açık nasılsa msn tarafından kaldırılacaktır..ama dediğiniz olayla engelleme arasında uzaktan yakından alakalı değil..saygılar

:D Verilmiş Ama Eğer Denilen Gibiyse Süper Bişi :D Eline Sağlık..

Discovery de nasil gozukuyor bizi engelleyen kisiler???

Msnde engelleyeni görmek olayı Microsoft Messenger programcısı tarafından bile yalanlandı.İmkansız bir durum olduğunu programın yapımcısı bile diyor.Ben inanmıyorum bu tür yöntemlere
+
anlatımındanda hiçbişey anlaşılmıyor kusura bakma ama :)
Hani 3.resim nerde?
Madem uzun zamandır kullanıyorum diyorsun biraz daha aç konuyuda bizde deneyelim.

bu ne yaw
bu kadar insanı boş boş konu için uğraştırıyorsun.
engellendiysen bi artık çekilmez olmuşsun demektir.zoruna gidecek ne varki.

misafir senden önce kaç defa keşfedildi bu yöntem merak etme

sildimi 2. şekilde gorunuyo ama engelledinde 2 resim gibi gorunurmu bilmiyorum benim de dikkatımı cekmişti....denemek lazım =)

ben de tam olarak kesin bişey söyleyemem ama arkadaş beni engellediğinde space sayfasını açtığımda bu sayfaya girmeye yetkiniz yok fln diodu spacesine giremiyordum engeli kaldırdı girebiliorm artık engelleyip engellemediğini space sayfasından öğrenebiliorum

discovery demişler o engelleyeni göstermiyoki sileni gösteriyo bu arkadaş sileni değil engelleyeni görün demiş lafı nereden anlıyonuz siz ....

kardeş tutmuyo ben denedim sanırım silince cıkmıyo resim

Geri