Msn Parali Oalcak Diyen Arkadaşlar üzülmeyin

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
msn paralı olacak sözleri ayyuka çıktı msn haricinde çokkkk proğram var isimlerini burada yazmaka olmaz bazıları site isimleri ile anılıyor onlardan birinin linki'ini aşşagıda verececeğim daha önce kullandığınız bir sohbet proğramının bizim sitelerden biriyle yapmış olduğu ortak bir çalışma çoğunuz zaten bu sohbet proğramının kullanımını biliyorsunuz açıklama yapmaya gerek yok güle güle kullanın

link ahada aşşağıda :eek:ut:
bas bas buraya bas

tabiki de cnm bu tur bırcok program war kımse uzulmesın bence msn de n daa iii leri war

msn bence paralı olmaz bu saçmalıktır.
Hele ki piyasada bu kadar rakip varken hiiiiç ihtimal vermiyorum

TaGo' Alıntı:
msn bence paralı olmaz bu saçmalıktır.
Hele ki piyasada bu kadar rakip varken hiiiiç ihtimal vermiyorum

Bence de. Paralı olmaz.. Olamaz ki :)

Paralı olursa şu anda kazandığından daha az kazanır. Msn penceresinin sol kenarı reklam dolu. Adamlar her ülkede farklı linklerle zaten o ülkenin büyük sitelerinden reklam alıyo böyle küçük işlerle uğraşmazlar. Yaw şu internette yalan dolan ne çabuk yayılıyo.

nozz' Alıntı:
Paralı olursa şu anda kazandığından daha az kazanır. Msn penceresinin sol kenarı reklam dolu. Adamlar her ülkede farklı linklerle zaten o ülkenin büyük sitelerinden reklam alıyo böyle küçük işlerle uğraşmazlar. Yaw şu internette yalan dolan ne çabuk yayılıyo.
sana katılmamak elde değil çok sinirleniyorum böyle mail geldiğinde :mad:

tabii ki, baştan sona bir saçmalık bu. önceden ICQ için de aynısını söylüyorlardı, bu program en çok popüler olduğu dönemlerde, paralı olacak diye bi söylenti çıktıydı. belki 3-4 yıl geçti üstünden, var mı öyle bişey, yook:) google talk'ı da tavsiye ederim ama, hadi ola ki bill gates beyin kafası bozuldu, gidip paralı yaptı msn'yi, olmaz ya:ter: google talk kullanırız, o da oldukça hoş..
saygılar..

Arkadaşlar Yalan Yaa Buna Inanmayin Bu Da Bi Hack Yalani Aslinda Hackhell De Kendi Adamlarini Hackleyene Ceza Verilmesi Laazim Haksizmiyim Arkadaşlar

yha bencede yalan bizim hacker arkadaşlar msn den bunu ileti olarak yolluyolar yk işte paralı olacak die sonra aynı kişite fake mail atıyolar işte giriniz fln beleş olsun die salaklarda atlıo :D

Geri