Msn Messenger'da Kim Çevrimdışı Oturum Açmış Haberiniz OLsun!!

DarkCrab

New member
Reaction score
0
Linksiz kayıtsız muyutsuz anlatıyom bak eyi dinleyin

Şimdi plus varsa elimizde zannederim herkes türkçesini kullanıyor. Kullanmayanlarda türkçesini bulsun yaff olmazsa bende gönderirim�

Şöyle bir şey yapacağız.

Messenger � Plus � Özellikler � Özelleştir � Olay Uyarılarına giriyoruz kardeşim

Ekle Diyoruz Ordan Arkadaşlarımızdan seçim yapıyoruz tek tek yaparsak daha aydınlatıcı olur. Neyse kişiyi clikleyip Sonraki sekmesine basıyoruz. Orada birçok şey var biz sadece �Kullanıcı Oturum Açtı� diyoruz ve Sonraki sekmesine tıklıyoruz yine. Gelen menüde de o şahsa bi müzik ekleyelim ve saniyesini belirtelim ve Sonraki sekmesi yine �Bu uyarı asla zaman aşımına uğramazı� seçiyoruz ve bitti düğmesine tıklıyoruz yine.

Önemlidir bu çevrimdışı oturum açmak için yapılan bi işlem arkadaşlar diğerlerini de bu şekilde yapabilirsiniz tabi ama şunu da unutmayın eğer vatandaş sizden önce çevrimdışı oturum açtı ise onu bu uyarıyla takpi edemezsiniz zira onun açtığında sizin oturumunuz açık değildi dimi hadi rast gele herkesinen de paylaşman haaa ona göre.

Eyw saoL. bu biLgi iyi oLdu.

yaa kardeş bu olay uyarıları diye bişe yokki bunda resimli anlatırmısın '+^'^%+^%'^+&+%// yanii

çalıntı :sigara:

Plus/Özellikler (Ve ya Tercihler)/Özelleştir/Olay Uyarılar'ını seçip devam ediyoruz!
346v04j.png

----> Daha sonra "Ekle" diyerek çevrim dışı olduğu zaman öğrenmek istediğiniz kişiyi seçiyoruz
k3qfy9.jpg

Kişiyide seçtikten sonra "Kullanıcı Oturum Kapattı" Seçeneğini seçip devam ediyoruz!
302nn75.jpg

Bu bölümde ise kullanıcı oturum kapattığında yani çevrimdışı olduğunda ister sizin belirlediğiniz sesle ister otomatik sesle uyarır.
5v1u8o.jpg

"Bitti" seçeneğini tıkladıktan sonra uygulayıp işlemimizi sonlandırıyoruz.!

2nqtibs.jpg

güsel bişey ama pc cok kasıo ozmn da bea:D elıne saglık.....

Ama dikkat edilmesi gereken bişi var..mesela ben yaptım olmadı..çünkü eklediğim resimlerdekini yaptım..yani seçtiğim kişi oturumu kapatınca müzik çalıo..
DarkCrab ın sölediği gibi '' kullanıcı oturum açtı '' yı seçmek gerekio :saskin

EDİT: az önce arkadaşımda denedim bi işe yaramadı..çewrimdışı açtı ve ötmedi şarkı...çewrimiçi olunca şarkı çalıo ..

Ben de denedim çalışmadı. Ayrıca online olarak oturum açan arkadaşlar bende offline olarak açtı gorunuyor. Ben de işe yaradığını farzedip dalga geçtim.Büyük dalgayı ben yedim :D :)

az önce bende denedim ...çevrimdışı açarsa....şarkı falan çalmıyor arkadaşlar ancak online olursa haber veriyor...başka bir yyöntem bilen var mı

ya ben yaptım ama kesinlikle olmuo çevrimdışı oturum açtığını farketmiosunuz sadece normal oturum açarsa müzik çalıyo o yüzden işime gelmez bnm yinede tşk

Hımm bende bunu merak ediyordum bi deneyelim bakayım teşekkürler...

ellerine sağlık bu bilgi iyi oldu.

aynen bende simdi denedim hiç bişi olmadı

Geri