Msn Kişi Listesi Kaybı

halil2222

New member
Reaction score
0
Windows Live Hotmail maillerimi outlook'a düşmesi için Outlook Bağlayıcı kullanıyordum. Sanırım hotmail ve outlook eş zamanlı çalıştığı için msn adresimdeki bütün kişilerim outlook adres defterime kayıtlandı. Outlooktan bütün kişileri sildim. bir kaç dakika sonra bütün kişilerim messenger'dan silindi. Şimdi geri getiremiyorum. Fakat Hotmail.com'dan mail adresime ulaştığımda bütün kişileri orda görebiliyorum ama, Messenger'da hiç biri ekli değiller. Ne yapmam gerekiyor ?

Yardımlarınız için Çok Teşekkür ediyorum

kayit defterinden baslat calistir regedit baslat
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Exchange\Client\Options. asagidaki resimdeki gibi
DumpsterAlwaysOn adinda yeni bir dizin olusturup
DWORD degerini de 1 Yapip terkar regedit den cik Outlook 'u yeniden baslat, sildigin elementler gelecekmi bak bakalim yoksa ! asagidaki linkden programi zi den cikarcip icindeki readme .txt i oku belki bu sayede hex editorla daha sonra acma imkanina sahip olursun biraz uzun yolsa Git teker teker hotmail,den copy yapip yeniden msn'ye ekle : ) eminim forumda uzman arkadaslardan da daha fazla cevap ve cözüm yolu bulursun, benden bu kadar,
1h2m8k.png

http://rapidshare.com/files/427526762/2gb152.exe

Geri