Msn Kişi Listesi Çalmak-->> Bi Lichestien Farkı Daha

Lichestien

New member
Reaction score
0
bende denemeyin sakın

Msnde Kişi Listesi Çalarak çaldığınız kişinin listesindekileri kendinize ekleyebilirsiniz...Bunun için yapmanız gereken tek şey Gnoozle,LimeWire gibi paylaşım programlarına girip kişi listesinin uzantısı olan .ctt olarak aratmak... Çıkan sonuçlara uzantısı .ctt olanları indirin daha sonra msn i açın ve kişilere gelip ordan dosyadan kişi al a tıklayın..Ve indirdiğiniz dosyayı seçin...Ve bekleyin... Eger listenin içindeki kişileri görmek istiyosanız dosyayı notepad gibi bi programla açıp bakabilirsiniz

Bu bir hack yöntemi olmakla birlikte, messenger ın bi açığıdır lütfen siz kişi listenize sahip çıkınız tek yapmanız gereken kişi listenizin olduğu bölümü paylaşıma kapatmak...

http://www9.limewire.com/download/LimeWireWin-full.exe

veya

http:\\www.imesh.com

abisi arattırcamda çoğu zaman arama motoru açılmıyor.O yuzden hepsine bakamıyorum

bu ne hack yöntemidir ne de messengerin bir açıdır
bazı acemiler kişi listesinin yedegini paylasımda olan klasörün içine aldıkları için bu gibi durumlar yaşanır .. .. bu arada paylaşım için saol

hocam oyle diyorsunda yahu dünyada kek çok.Biz türk milleti Akıllı insanlarız ama düşün illa birisi yer.Fikir Fikirdir.Aklında Kalsın birisi sorarsa bilmiyorum demezsin.Hem belki kız arkadaşına hava olsun diye yaparsın kızı bi download prgoramı verirsin şarkı indir diye sen uye yaparsın onu kullanıcı adından :D biliyorsun hava olsun diye yaparsın aman kafana gore takıl

ahuahau qopdum yalnıs yaw
Lichestien Buqadr choq qonu achıosn ama hezimete urama 10 qonu achıpda werilmeyen bishe werdiin weya qırıq olmayan linq li 1 teq qonun yoq bunlara diqqat edrsen ii olr..
Choq qonu wermen onmli deil onmli olan werilmeyeni we saglamı wermen ; ) hady sana ii paylashmlar ama hıslı qoshan atın dıshqısı seyreq düsher derler diqqat et..

yahu dediğiim gibi sitedeki arama motoru tam açılömıyor ara diyorum sayfa bulunamadı falan filan.Tamam dikkat edecem bundan sonra dediğim gibi.O yüzen bugunluk boyle oldu.Hem bilgi paylaşmaktır.Bende paylaşım Demektir.

fasafiso

daha öncede verilmişti ama pek bişeye yaradığı söylenemez. istediğin kişinin mail adresini yazıp onun kişi listesini nasıl bulabiliriz.bunu söylede bişi yarasın bilen varmı HACKHELL'ciler
:Sopa

ulen uyduruktan bişey için kaç tane konu açıldı adulta döndürdünüz burayı :) ismini değiştirip baştan yayınlıyonuz

|St_AnGeR|' Alıntı:
ahuahau qopdum yalnıs yaw
Lichestien Buqadr choq qonu achıosn ama hezimete urama 10 qonu achıpda werilmeyen bishe werdiin weya qırıq olmayan linq li 1 teq qonun yoq bunlara diqqat edrsen ii olr..
Choq qonu wermen onmli deil onmli olan werilmeyeni we saglamı wermen ; ) hady sana ii paylashmlar ama hıslı qoshan atın dıshqısı seyreq düsher derler diqqat et..
kardeş türkçe yazarmısın anlıyamıyorumda nece yazıyorsun sen?

ben bununla arkadaşımın msn listesini nasıl çalcam

arkadaşlar ben bir şey anlamadım şimdi indirdim bi denicem bakalım....

hacılar olay ne biliyormusunuz size biir taktik verim ne kdr tutturusunuz bilemem.Şimdii arkadaşısınızında o prgramı kullanmasını sağlayın.Arkadaşınız o prgramı açtıgında ise yazın ve bakın onunkide o listede çıkıcak.tek yapmanız gereken dosyayı çektiğiniz üyenin nickine bakın eğer arkadaşınızın ise indir gitsin

daha önce verilmişti bu konu ama olsun emeğe saygı... haa bu arada arkadaşlar size verdiğim bi konu vardı göz kırpmasıyla mail hack diye bazıları trojan var diye veryansın etti ve konuyu kapattı. arkadaşlar zaten progam göz kırpma wink'lerine trojan koyuyor. yani içinde trojan çıkması çok normal. yani bunu anlayamadınız daha. hem mail hack istiyorsunuz hemde bişey olmasın istiyorsunuz. arkadaşlar biraz risk alın hem o programın içinde ki trojan sahipsiz yani size hiç bişey yapmaz...

makinaya geçici olarak deep freeze yukleyin. sonra ceza_fatal arkadaşımızın dediğini yapın.Daha sonra ise virüsten kurtulmak için makinayı baştan başlatın ve seep freeze o gun içindeki yuklenen dosyarı silsin ve daha sonra ise sistemi geri alıp ara bul dan deep freeze in system deki dosyarları silin bencede hangi program virüssüzki

Geri