msn kayitlari

yumakim

New member
Reaction score
0
bu konuda gercekten acil yardima ihtiyacim var. yardimci olabilirseniz cok sevinirim... ben sevgilimin msn sifresini biliyorum ama benim ihtiyacim olan onun msn yazilimlari.. msn plus ayni pc yi kullanmadigimiz icin ise yaramiyor :S ya da yariyorda ben mi tam olarak bilmiyorum. onun konustuklarini bulma gibi bi yontem var midir acaba?

Sohbetler kayit ediliyormu ki ? Edilmiyorsa bosuna arama..Kaydediliyorsa, MSNplus seceneklerinden kayitlarin nerede saklandigina bakabilirsin.
Ayrica MsnPlus ile kayit edilen sohbetlerin sifresi, msn sifresinden farkli bir sifre olarakta ayarlanabilir.

Felsefe yapmaya gerek yok ancak illa bir guvensizlik soz konusuysa ve madem ayni bilgisayari kullaniyorsunuz, bir keyloger yuklerisin. Bilgisayarda yapilan her islemin kaydini tut -basilan her harf dahil-... Forumda mevcut. Siz yokken bilgisayarda neler olmus ayrintilari ile ogrenebiliyorsunuz...

hayir ayni bilgisayari kullanmiyoruz sorunda bundan kaynaklaniyor zaten. onun bilgisayarindada plus yuklu ve kayit ediliyo.. ama ben onun yaninda olamicam bu onumuzdeki hafta icin.. ve kendi pc'imden yazismalarini bulabilirmiyim onun, bunu merak ediyorum.. yani oyle bir imkan var mi? dediginiz gibi guvensizlik olayi.. ve onumdeki bensiz gecirecegi bir hafta en guzel firsat bunu anlamak icin diye dusunuyorum..

şu sekilde bir uygulama yapabilirisin plus yuklu oldugunu soylluyorsun o halde kayıtlar belgelerimin içinde sohbet gunluklerim isimli klasor içinde saklanir eyer sevgilinin bunlardan haberi yok ise o klasoru sağ tıklayıp özelliklerden gizli yapabilirisin daha sonra ileride klasor seceneklerinden görünüme girerek gizlidosyalari goster dersin ve gizli olan klasore ulasabilirisin.

şayer ben bilgisayara ulasamam konusmalar bana anlik gelsin diyorsan bunun için keylogger kullanman gerekir onunla ilgili hiç bir aciklamaya hackhellde ulasamamzsin oda ayrı bi konu tabi =)

sevgilim haberi var malesef ve eminim gerekli konusma kayitlarini silecektir. bu yuzden dolayi dediginiz gibi konusmalari aninda alirsam cok daha mutlu olucam ama bu konuyla ilgili sitede yer yok sanirsam.. peki bana yardimci olabilecek biri fln var mi ? :S

Geri