msn kaçaklari diye bişii..

devran_23

New member
Reaction score
0
arkadaşlar , başima geleni anlatayım bana kendini msn den ekleyen bi kişinin ilk yazmiş oldugu yazıdan hemen sonra ekrana şa link ve yazı geliyor
"Da uma olhada nas fotas dessa festa muito legal "
http://festas2006.t35com/fotas04102006.zip
ve sizin msn nizi karşi bilgisayara yolluyor.. benim başima geldi birkac gün önce galiba bunu temizleyen bi program varmiş ama hala bulup yükleyemedimm .. haberiniz ola .. bulan arkaraş varsa burayada yazarsa sevinirimm .. yoksa pc ye format aticamm ..

o sana ilk msj yazan kişinin makinada bir spy yazılım var, benim listemde birinin

de başına gelmişti, bana ilk msjı atar atmaz arkasından bir link geliyordu, o da

dedi sakın tıklama bilgisayarda virüs var diye... linki açmazsan sana bi zararı

dokunmaz, eğer tıklayıp o zip'i yükleyip açtıysan o zaman temizlemen gerekir..

yoksa sorun yok..

kolay gelsin..

TuRK_HaRD' Alıntı:
o sana ilk msj yazan kişinin makinada bir spy yazılım var, benim listemde birinin

de başına gelmişti, bana ilk msjı atar atmaz arkasından bir link geliyordu, o da

dedi sakın tıklama bilgisayarda virüs var diye... linki açmazsan sana bi zararı

dokunmaz, eğer tıklayıp o zip'i yükleyip açtıysan o zaman temizlemen gerekir..

yoksa sorun yok..

kolay gelsin..

üstad gereken cevabı vermiş..:sigara:

cihan54321' Alıntı:
Slm Beyler Bende Yeni Katildim Size :d

hoşgeldin de, bunu tanışma bölümüne yazsaydın keşke:D

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1225351#post1225351

buradaki üyedede aynı sorun mevcut.

Zip i inndirip açtıysanız

anti virüs programı kurup silmeyi deneyin
önerim kaspersky 6.0.0.303'tür forumda aratın bulurusunuz
ad-aware se programi ilede pc nizde tarama yaptırın..
+ ewido anti spyware ilede bilgisayarınızı taratın..

bu sorunun kaynaklanmasının temel sorunu Trojan dır . Son günlerde de Trojanlardan pozitif yanıt alınamıyor . Yani yanıt alınamıyor . Genel sorun olarak da "Cookieh" akla gelir . Diger adıylada "Hotmailxss" bu sorun Microsoftun bile gideremediqi en büyük sorundur . Tarafımdan Kullanılıp Calınan E - Mailleri tek tek geri almak mümkün . Herkezin Denemesi ve Yanıtı Kendi Gözlerinizle Görmenizi Tavsiye ederim egerki istek olursa Pro yu siteye paylasırım . İyi Günler Dilerim .

desxart_21' Alıntı:
bu sorunun kaynaklanmasının temel sorunu Trojan dır . Son günlerde de Trojanlardan pozitif yanıt alınamıyor . Yani yanıt alınamıyor . Genel sorun olarak da "Cookieh" akla gelir . Diger adıylada "Hotmailxss" bu sorun Microsoftun bile gideremediqi en büyük sorundur . Tarafımdan Kullanılıp Calınan E - Mailleri tek tek geri almak mümkün . Herkezin Denemesi ve Yanıtı Kendi Gözlerinizle Görmenizi Tavsiye ederim egerki istek olursa Pro yu siteye paylasırım . İyi Günler Dilerim .

sen de hoşgeldin aramıza kardeş:D "arama" butonu forumlarda ne kadar çok ie yarıyor değil mi:D

ulem benim basımada bir kız bela olmustu her mesajından sonra bu link geliyordu engelledim bende tüh :D

bu mesajdan kurtulan var mı? 3 günden beri uğraşıorum olmadı...lütfen yardım eder misiniz?

lunaluce' Alıntı:
bu mesajdan kurtulan var mı? 3 günden beri uğraşıorum olmadı...lütfen yardım eder misiniz?

kendi makinana mı bulaştı? eğer öyleyse iyi vir virüs programı kasper örneğin,

veya AdAware ile tarat makinanı.. başkasından sana geliyorsa da o gelen işi
için yukarıda bahsettiklerim:D

kolay gelsin..

kaspersky buldu onları sildim ama yine bi deişiklik olmadı. otomatik olarak msj göndermeye devam ediorm. ad-aware hiçbşy bulamadı. spy bot 3 tane buldu. bir tanesini sildi. 2 tanesi hala çalışır durumda olduğu için silinemio dio. avast da bşy bulamadı. bu 2 tane silinemeyen dosya Hkey-local machine ile başlayan birşey. sanırım bunlar silinirse geçicek
ama ne yapabilirim bu algılamayı durdurup bunların 2sini silmek için?

lunaluce' Alıntı:
kaspersky buldu onları sildim ama yine bi deişiklik olmadı. otomatik olarak msj göndermeye devam ediorm. ad-aware hiçbşy bulamadı. spy bot 3 tane buldu. bir tanesini sildi. 2 tanesi hala çalışır durumda olduğu için silinemio dio. avast da bşy bulamadı. bu 2 tane silinemeyen dosya Hkey-local machine ile başlayan birşey. sanırım bunlar silinirse geçicek
ama ne yapabilirim bu algılamayı durdurup bunların 2sini silmek için?

bulunan dosyaların ismini regedit'e yaz, bulduğu tüm değerleri sil.. başlat /

çalıştır/ msconfig yazıp başlangıç sekmesinde bu bulunan dosyaların ismi varsa

başlarındaki tik'i kaldır.. ardından makinayı restart edip tekrar spybot'la taratıp sil..

kolay gelsin..

kardeş en kısa yıol sistem geri yükleme kesin çözüm garanti olmazsa bana sövebilirsin:D

ya canim benim b Tr den banada geldi istemeden bir arkadas yolladi
Spyware Doctoru indir ve kullan göreceksin benimkisi su an yok hep bendende gidiyordu baskalarina ok.hadi iyi sohbetler canim benim.....

Yukardaki arkadasın da dediği gibi ona tek ilac spyware doctor 4.0 crackleri nette bir çok yerde mevcut indir kur makinayı güvenli moddda çalıştır birde spyseveper kur son sürümü onunda crack i nette mevcut bulamassan bu iki programıda sana ben bulurum bunları kur sonrasında güvenli modda çalıştırıp makineyi güzel tarat sonrasında tertemiz.Bu arada piyasada herkese eziyet olan başka bir virüs var ismi virusbusters buna yakalanan kullanıcılar içinde spyware doctor önerilir...

Geri