msn ip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

langona_ss

New member
Reaction score
0
arkadaşlar msn'de konuştuğum kişinin ip numarasını nasıl bulabilirim

konuşma esnasında sadece ipsini almak istediğin kişinin konuşma penceresi açık olsun, konuşurken;

başlat
çalıştır
cmd
netstat -n

yazıp enter tuşuna basıp listede olan ipleri kontrol ediceksin. genelde 80-81-84-85-88 diye başlar var son basamakları şöyle olur. örnek;

88.125.12.155:88520

gibi.

saygılar.

sağolasın dostum

denedim ama yapmadım ben bu yöntemi cmd yazıp netstat yazıp enter bastım ama yapamadım hiçde senın dediğin gibi başı 85 olan ip adresi göremedim

Ben denedim. 2 tane 85 le başlayan çıktı. Daha sonra msn penceresini kapatıp bir daha denedim. Orada 85 le başlayanlardan biri yok oldu. Demekki o yok olan msn dekinin ip adresi. Umarım anlatabilmişimdir

yaa zaten adresler çıkıoo(establıshed) yazan adres ıp numarasıdı

ip sini öğrenmek istediğiniz kişiye msn den mp3 yada 3-4 mb büyüklükte bir dosya transferi yapmalısınız...
ondan sonra başlat

başlat,çalıştır

cmd

netstat -n

yazıp enter deyin dosya transfer ettiğiniz kişilerin ipleri gözükecektir...

arkada$lar $imdi bu ip leri almaya cali$irken tum konu$ma pencereleri, internet sayfalarini kapatiyoruz bir tek ip sini istediginiz kisininki kalio... bide eger bu ki$i size email gondermi$se mailinizi acip options a tiklayin ordan mail display settings e tiklayin ordan message headers tan full u i$aretleyin sonra gelen mail e bakin orda gonderilen detaylarini goreceksinizz en ba$tada ip numarasii olacakk...bu konularr war sitede aratirsan cok rahat bulursun karde$im

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri