Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben denedim. 2 tane 85 le başlayan çıktı. Daha sonra msn penceresini kapatıp bir daha denedim. Orada 85 le başlayanlardan biri yok oldu. Demekki o yok olan msn dekinin ip adresi. Umarım anlatabilmişimdir
arkada$lar $imdi bu ip leri almaya cali$irken tum konu$ma pencereleri, internet sayfalarini kapatiyoruz bir tek ip sini istediginiz kisininki kalio... bide eger bu ki$i size email gondermi$se mailinizi acip options a tiklayin ordan mail display settings e tiklayin ordan message headers tan full u i$aretleyin sonra gelen mail e bakin orda gonderilen detaylarini goreceksinizz en ba$tada ip numarasii olacakk...bu konularr war sitede aratirsan cok rahat bulursun karde$im
email göndermişse olurda başka yöntemle aldığınız numaralar hiç bir işe yaramaz.O numaralarla bişey yapabilen varsa yazsın boşuna milleti meşgul etmeyin.