Msn Iken Winamp Müziği Ile Karşi Tarafin Bilgisayarini Kitleme

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
ArkadaşLar Lütfen Suçu olmayan kişilere yapmayalım bir de bana yapmayın

Olay çok basit arkadaşlar. Şimdi winamp ile bilgisayarınızdn bir müzik seçin ve bunu masa üstüne kopyalayın, açın ve stop tuşuna basarak müziği durdurun.

müziğin üzerine gelin ve ALT+3 tuşuna basın.... Sol taraftaki Artist yazan yere yaklaşık 7000 veya daha fazla boşluk girin.(ne kadar boşluk koyarsanız o kadar karşı tarafın bilgisayarı b*ku yer

şimdi msn de bunu karşı tarafa yollayın. AMA SAKIN SİZ WINAMP İLE AÇMAYIN. DOSYA İLE İŞİNİZ BİTTİĞİNDE MASAÜSTÜNDEN SİLİN...

aga boşluu az koyuyo galiba bi yerde duruo

___________:hadiordan

bi de bunu winamp ın hangi sürümünde yapcez

her sürümünde oluyor ayrıyetten ben orda yanlış yazmışım sağ tarafında işaredikledikden sonra artist title fln çıkıyor o zaman artist kıs kımızna yazıyon

kendi pc mde denedim ama hiç bişey olmadı 7000 değil 10000 boşluk attım .vaybe desene benim pc canavar :))

scream76' Alıntı:
kendi pc mde denedim ama hiç bişey olmadı 7000 değil 10000 boşluk attım .vaybe desene benim pc canavar :))

HADİ BENDE İSTİYOM BİLGİSAYARI NE KADAR

::D:D:D:D:D:D

scream76' Alıntı:

HADİ BENDE İSTİYOM BİLGİSAYARI NE KADAR

:D:D:D :durdurun

maniac_ts kusura bakma ama açtığın konularnı hepsi saçma supan oluyo adam akıllı bişeyler paylaşta yararlanalım :D

Geri