MSN Hayaleti!

H A D E S

New member
Reaction score
0
Program basit kurduktan sonra çıkan kodu msnde nick bölümüne yapıştırın sizi sadece aşağıdaki gibi bakarsa görebilir :eek:
12202005burak2355347qs.jpg

Normal konuşma penceresinde nickiniz ve mail adresiniz görünmüyor :)
LinKimiZ :alkol:
http://rapidshare.de/files/9539919/Msn_Hayalet.exe.html
Güle Güle kullanın ben böyle çok kişiyi kekledim :D
Darısı başınıza :cool:

kardes kodu nereye yazıyoruz nıck bolume derken yani emegıne saglık

msn dondurma nasıl indirebilirim

msn dondurmayı nasıl indirebilirim

hangisi hot freeze'mi?

asi_wampir1 bu senin sorunu cevabı:programı nereye yüklediysen aç msn hayaleti.txt diye notepad var aç onu orda boş kutular var onları baştan sona tut,kopyala gel msn'e nickinin üstüne bas en altta kişisel ayarlar var orda nick bölümüne kopyaladığın kutuları yapıştır ok de nickin yok :alkol:

eylemler de maıl gonder de bakalım ne cıkacak dırek cıkıyo nıckın keklerken fazla abartma sevgılı arkım bak anlayan manlayan olur maıl at der sen oldugun ortaya cıkar karızman reset yer sonra

yaw ben kımseyi kafalıyamadım ama gene de teşekkur ederim haci
boyle sansı :mad:

10 kişiye bir uyarı gönderdim sekizi hemen msn yi kapattı yani bana göre başarı oranı 8/10 teşekkürler

walla sadolayn haklısın bi tanınırsak karizma reset:)

ewet ama ekranda konuşurken görünüyomu öle yapınca mail adresin bunda görünmüyo

bu iş çok saçma bişey yani gereksiz öyle yapınca ne oluyo şahsen o olayı yapanlara gıcık oluyorum

peki hades kardeş aşağıdaki gibi bakarsa görebilir diyosunda nasıl bakarsa görebilir açıklarmısın

ya nick yerıne alt a basarak 0160 yazıosun oluyor ama yınede elıne saglık proya grek yoktu..

bu werildi nick bolumune alt + 0160 yapın olup bitsin ne rapid le uraşıosunuz yaw :D
forumu arastırın biras arkadaş 35 dk olmuş gireli hemen arastırmadan hot freeze soruo
yukarda arama motoru war

hiç bişi işe yaramıyo sadece çıkan kodu yapıştır:)o kdar.yorumlar için saolun:)

Geri