msn hackten korunmak için 10 altın kural

yumrukgs

New member
Reaction score
0
biliyorum biraz basit ama olsun

----->>Msn'inizi korumak için 10 altın kural<<-----

KuRaL_[1]

-Msn de tanımadıgınız veya güvenmediginiz birinden asla herhangi bir dosya almayın!!!

KuRaL_[2]

-Msn de tanıdıgınız yada tanımadıgınız kimseden zipli yada rarlı dosya almayın!!!

KuRaL_[3]

-Parola seviyeniz güçlü olsun!Parolanızda harf+sayı+özel işaretler bulunsun!!![ÖrnekJ1A2C3K4A5L69718@]

KuRaL_[4]

-Gizli sorunuzun cevabını gerçek vermeyin! Mesala gizli sorunuz ilk arabanızı soruyorsa siz ona soyadınızı yazın.

KuRaL_[5]

-Mümkün oldugunca internet cafelerde oturum açmamaya özen gösterin![Keylogger kurulu olabilir]

KuRaL_[6]
-Şifrenizi kimseyle paylaşmayın!Belirli aralıklarda değiştirin!

KuRaL_[7]
-Gizli sorunuzu kimseyle paylaşmayın! Belirli aralıklarla değiştirin!

KuRaL_[8]

-Msn de size werilen her linke girmeyin!Trojan yada keylogger linki
olabilir!

KuRaL_[9]

-Mümkün oldugunca kendi bilgisayarınızdan başka bilgisayarda oturum açmayın!!

KuRaL_[10]

-Msn adresi alırken diğer adres bölümünü mutlaka doldurun!!! Msn i hackleyenler genelde burayı deiştirmezler Ve bu diğer adresinize parola sıfırlama yollayarak adresinizi geri alabilirsiniz...

Arkadaşlar bu kurallara uyarsanız msn'inizin hacklenmesi çok zor olacaktır.Bence aklınızın bi kenarında bulunsun...

saol eline sağlık üğraşmışsın:D

çak sağol kardeş uğraşıp bizi bilgilendirdiğin için dikkat edilmesi gereken kurallar bence

bu yasıma geldım 98 den berı ıcq veya messenger kullanıyorum msn ım hıc hacklenmedı.. :) belkı ben bu ısı ıı bılıyorum belkı gıcık olan fazla hayrana sahıp degılım :)
anlatımın gercektende bu sorunu yasayan arkadaslara faydalı olabılecegını dusunuyorum :) ellerıne saglık

daa hiç şifremi değiştirmedim ama hiç hacklenmedi :D

zaten böyle şeyleri herkes okuyor dolayısıyla hacklemekta zorlaşıyor tabi:)

paylaşımın için tşkler,bunlar zaten genelde yaptığımız şeyler,birde bu biraz dostlara karşı kilit kullanmak gibi çünkü hırsıza kilit işlemez

Geri