Msn hack yapmak bu kadar kolay olmadı....

muzikci83

New member
Reaction score
0
Yanlız bu önereceğim sistemi msn kullanmayı iyi bilmeyenler için.Önce msn yeni bir adres alıyoruz.Örneğin:msn_messengermusterihizmetleri@ho tmail.com.Yanlız burada unutmamanız gereken ad,soyad yerine isminizi yazmayın.Örneğin ad kısmına:müşteri soyad kısmına:hizmetleri yazın.Daha sonra mail kısmından kurbana şöyle bir mail atın.

sy müşterimiz.Messenger hesabınızda hata oluştu.Lütfen kullanıcı adınız,kullanıcı şifreniz,doğum tarihinizi msn_messengermusterihizmetleri adresine gönderiniz.

tabi bunu msn kullanmayı iyi bilmeyenler için :eek: :clap:

Bunları yiyecek adam bulsak çok iyi valla ama artık çoğu kişi hackhell'e takıldığı için bu numarayı yemiyorlar:D
ama umut tükenmez dimi:D

hehe güzel numara ama yerlermi yerler valla SALAKLAR OLMASA AKILLILAR NASIL YAŞAR BU DÜNYADA

bunu yiyen kisi ancak bir "aptal" tabirine uymaktan çok "dünyanın en salağı" katagorisine tamamen uyacaktır emin ol... bu ya böle.. kim yutar bunu :S

bırak msn kullanmayı adamın Türkçe bilmemesi lazım bu devirde çok salakça bi knu bence hemen kapnmalı

GREAT İDEA' Alıntı:
hehe güzel numara ama yerlermi yerler valla SALAKLAR OLMASA AKILLILAR NASIL YAŞAR BU DÜNYADA

O kadar çok salak var ki inanamazsın bile yaaa. İnsanlar neler soruyor bir duysanız aklınız şaşar.

saçmalamayın arkadaşlar hee ona benzer bi destek mailli alıp fake yiğebilir

işte giriş yapınız felan die ama adam şifresini yollucak...peahh;)

daha önce birçok kez verildi :S
bölelerini yiyen biraz zor bulunur .. :S

bölesine yiyen bulunurmu:eek:zor bulunur dil bence yoktur yaa:eek:

Valla kardeşlerim ben bu yolla hiç abartmıyorum 34 msn kırdım.ne salaklar var dünyada bir bilseniz:)

sadece konu acmakiçin mi açtın bunu yok eğer yiyen aptallar varsa soyle....

kardeş yiyen aptal olmasaydı oraya yazmazdık dimi.emeğe saygı lütfen

KÖrÜn Umudu Oldu Bu Beyler Yİyecek Adam Zor Bulunur ...ama Tabİ Umut Deryasi Kerİz Avina Çikmak Lazim

bi de ben deneyem belki aradiniz salagi bulurum :)

arkadaşlar bunları kimse yemez diosnz ama gerçekten yiyenler war.Şahsen ben bu numarayla tam 3 kişi hackledm yani o kadar salak warki kesn siz de bulursunuz bikaç tane :cool:

kardeşim adam fakeyi yemio ya bunlarımı yiycek :p

Bir insan evladının bunu yiyeceq kadar MORON olabilceğini düşünemiyorum:D :D :D

yedircek adam bulursanız banada haber verin :p pehh

Geri