WiTaMiN
Pskolojisi Bozuk
Arkadaşlar bildiğiniz gibi msn messenger bazen hatalar veriyor ve bu hataların ney olduğunu bilmediğimizden baya zorlanıyoruz forumda diğer arkadaşlar hata kodları ve çözümlerini verdi ama ben size msn'deki sorunun tamammen kalkmasının yöntemini göstericem arkadaşlar
Bildiğiniz gibi msn de sorun cıkınca biz sinir oluyoruz ve pc ye format atıyoruz artık o kadar uzun işlem yapmıyoruz ve msn format atıyoruz..... aşağıda anlatım..
Program Ekle/Kaldır'dan MSN Messenger'ı kaldırın.
- Application Data klasörünü silin.(emotican avatar ve diğer ıvır zıvırın saklandığı klasör)
---------------------------------- Application klasörünün yolu ----------------------------------
- Eğer XP/2K kullanıyorsanız:
C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
('xxxx' yazan bölümde windows oturum açma adınız olacak)
- Windows 98 kullanıyorsanız:
Belgelerim\MSN Messenger\
ya da (muhtemelen)
C:\Windows\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ ------------------------------------
- C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
- Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdaki anahtar adlarına kadar gelin ve onları silin.
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger
- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
- MSN Messenger'ı tekrar kurun.
Alıntı
Not.aramadan bakdım ama bulamadım verildiyse özür dilerim
Bildiğiniz gibi msn de sorun cıkınca biz sinir oluyoruz ve pc ye format atıyoruz artık o kadar uzun işlem yapmıyoruz ve msn format atıyoruz..... aşağıda anlatım..
Program Ekle/Kaldır'dan MSN Messenger'ı kaldırın.
- Application Data klasörünü silin.(emotican avatar ve diğer ıvır zıvırın saklandığı klasör)
---------------------------------- Application klasörünün yolu ----------------------------------
- Eğer XP/2K kullanıyorsanız:
C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
('xxxx' yazan bölümde windows oturum açma adınız olacak)
- Windows 98 kullanıyorsanız:
Belgelerim\MSN Messenger\
ya da (muhtemelen)
C:\Windows\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ ------------------------------------
- C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
- Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdaki anahtar adlarına kadar gelin ve onları silin.
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger
- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
- MSN Messenger'ı tekrar kurun.
Alıntı
Not.aramadan bakdım ama bulamadım verildiyse özür dilerim