MSN DISCOVERY YENiLENDi

hocam ne işe yaramıyor ki :D bisürü fonksiyonu var. anlatılmaz. kullanılır :D

konu yanlış yerde MSN bölümüne koyucaksın kardeş

beyler b bi sorun wr galiba..yeni bi kopyasını al fln demiş bende çalışmıyo bu ya..

bu program yalan sölüo ya :) valla ..

"ContractKiller"teşekkürler bilgi için.
Bir önceki sürümü kullanıyordum ancak "Türkçe" çevirisi anlaşılır olmadığından ve olur olmaz mesaj vermesinden dolayı kaldırmıştım programı. Şimdi tekrar kurdum çok güzel çalışıyor.
Arkadaşlar programın "Türkçe" dil seçeneği var.Tavsiye ederim. "ContractKiller" tekrar teşekkürler.
"sesa" sana da katılıyorum.Türkçeyi doğru kullanalım,dilimizden başka neyimiz kaldı AB'nin karışmadığı?

arkadaşlar, yeni sürümde de türkçe eklenti var, kurduktan sonra yapılandırıcaksınız. bence enfes bi program, sürekli uyarı vermesinin de önüne geçebilirsiniz, hassas uyarı yerine tutarlı ve katı uyarıyı seçin, rahat edersiniz. bir de şöyle bi dezavantajı var, çoklu oturum açarsanız ; bikaç gün sıkıntı çekersiniz, sayfa geçişleri yavaşlıyo ama sonra düzeliyo. saygılar.

ewet ya bizi engelleyenleri yada silenleri yanlış gösterio daha önceki sürümünde bu sürümünde böyle bi düzletme varmı bide bu program çok ağır bişey ya bilgisayarın açılma hızını çok etkiliyor bilginize.

eski sürümünde trojan wardı bundada warsa indireyim:)

Konu Im hackingte açılması gerekiyordu
Ama emegine SAglık ;)

YA BEN HİÇ BİR ŞEY ANLADIM BU PROĞRAMI İNDİREMİORUM SİTENİN DOWNLOAD YERİ ÖLMÜŞ PRPĞRAM İNDİRMEK İMKANSIZ SİZ NE ZAMAN İNDİRDİNİZ ANLAMADIM ĞİTTİ :s YARDIM EDİN İNĞİLİZCE SİTE AÇILDI AMA NERDEN İNDİRİCEM BİLMİORUM:s:s:S

Geri