msn demki tüm kişiler silindi nasıl geri getirecem

murat23351

New member
Reaction score
0
kusra bakmayın arkadaş başka bir yer yoktu konuyu açacak yer olarak... slm arkadaşlar kolay gelsin ben bugun msn kişi ekleme yaparken hata alıyorsdum sandım bu hotmailden diye hotmail sayfama gidip yanlışlıkla sildim kişileri ve daha sonra msn tekrar açtığımda ise tüm msn demki kişiler kayıp olmuştu silinmişti yani ...bunu nasıl getirebilirim bu konuda bir fikri olan varmı..???????????:Sopa

sen hesabınımı kapattın ?

e mailine girip KİŞİLER bölümünden bulabilirsin. tabi orayıda boşaltmadınsa :)

hesap filan kapatmadım kişiler bölümünü boşalttım ben bu geri getirmenin başka yoluı yokmu benim msn kayıtlı olan arkadaşlar titreşim veya konuşmak istediklerinde benimle konuşuyor bende hemen onları kişi eklemeye alıyorum ancak böyle oluyor kişilerimi ekleme yapabiliyorum başka yolu yok mu

ordan sildiysen zor biraz gelmesi.msn nickine yaz bence kişi listem silindi bana msj atın ekleyim sizi diye.4-5 kere çevrim içi çevrim dışı yap kendini.

bir şey daha msnden araçlar/seceneklere gir.
gizlilik alt tarafta kimlerin sizi kişi listesine eklediği yanında görüntüle butuonu var ona tıkla
eğer orda isimler çıkarsa sağ tıkla kişilere ekle de.

tsklar arkadaşım

evet arkadaşım tüm liste orda var ama o kadar kişiyi tek tek girmek zor ama olsun tsklarımım tekrar sunuyorum size kolay gelsin iyi çalışmalar :cool:

Geri