msn de toplu adresleri kaydedin ilk kez!

DaRK34

New member
Reaction score
0
Bugün elimdeki txt halindeki adreslerı msn e nasıl eklerim diye düşündüm ve biraz uğraştan sonra buldum.

Yapmanız gereken
<?xml version="1.0"?>
<messenger>
<service name=".NET Messenger Service">
<contactlist> kodu yazdıktan sonra elinizdeki listede ufak eklemeler yapıcaz mesela elimizde [email protected] şeklinde bir adres var bunu <contact>[email protected]</contact> şeklinde kodluyoruz(bütün adresler için aynı işlemi yapmanız gerekiyor)
Tamamladıktan sonra
</contactlist>
</service>
</messenger>

bu koduda ekliyoruz.Son olarak bu txt i ctt olarak kaydedıyoruz ve işlemi tamamlıyoruz.şimdi msn den kişi bölümünden dosyadan kişi al deyip hedef gösteriyoruz ve işlemimiz tamamdır.

Hiçbir şekilde alıntı değildir! bilmeyenler için adım adım anlattım kolay gelsin.

mendo o bahsettiğin mevcut listendekini baska bi adrese taşımak için bu ise eline txt halinde yüzlerce adres gecti toplu sekılde msn inie eklemen için

DaRK34 kişileri eklediğimiz zmn ctt uzantılı dosyayı zaten txt'e çevirdiğimiz zmn senin bu dediğin karakterler ve msn adresleri ortya çıkıcaktr
hee sen diosnki topluca msn adreslerini koymak için
tmm doğru bişey diosn
yeniler için gerekli
ama ctt'yi zaten txt'e çevirdiğimiz zmn o karakterleri görüceklerdir

nese sonuçta paylaşım paylaşımdır
kolay gele

çok ii bulmussun.bunun deişik bi yontemi daha var.........

limewire ı açın.arama bolumune .ctt yazın..o araya dursun.sonra onunuze bir sürü dosya cıkıcak .ctt uzantılı.1 tanesini indirin.sonra MSN e girip yukarıdan kişilerden, dosyadan kişi alı tıklayın.Sonra limewire dan indirdiğiniz dosyayı bulun ordan...bir anda listeniz Şenlensin.Bir sürü insan ekleniyor listenize.cogu yabancı oluyor.ben 4 tane .ctt uzantılı dosya indirdim.hepsinide yukledim MSN'e şimdi listemde 400 kişi gozukuo..herkes yabancı tabi..ilgilenelerin cok hosuna gider....

Beyler kısacası .ctt uzantılı dosyayı yüklediginiz anda o indirdiginiz dosya kiminse onun listesindeki herkes size ekleniyor....KOLAY GELSİN HADİ

UYARI::::Bunu yeni bir adres alıp deniin yoksa uurasılmıo o kadar insanla:D

BEYLER YENİ GÖRDÜM ZTN HERKES BİLİOMUŞ:NEESE PAYLAŞIIM DEDİM YİNEDE:BİLMEYENLER ÖÖRENMİŞ OLUR!!!

mendo68' Alıntı:
DaRK34 kişileri eklediğimiz zmn ctt uzantılı dosyayı zaten txt'e çevirdiğimiz zmn senin bu dediğin karakterler ve msn adresleri ortya çıkıcaktr
hee sen diosnki topluca msn adreslerini koymak için
tmm doğru bişey diosn
yeniler için gerekli
ama ctt'yi zaten txt'e çevirdiğimiz zmn o karakterleri görüceklerdir

nese sonuçta paylaşım paylaşımdır
kolay gele

mendo68 sölediklerin dogru deminde söylediğim gibi elinde txt halindeki kişi listeni ctt formatına o kodlarla ceviriyorsun msn dekı arkadaş listenin kopyasını aldıktan sonra ctt formatında cıkıyor fakat kodlar olmadan msn listene toplu şekilde ekleeceğin adreslere böle yapabiliyorsun

FBozkanFB' Alıntı:
çok ii bulmussun.bunun deişik bi yontemi daha var.........

limewire ı açın.arama bolumune .ctt yazın..o araya dursun.sonra onunuze bir sürü dosya cıkıcak .ctt uzantılı.1 tanesini indirin.sonra MSN e girip yukarıdan kişilerden, dosyadan kişi alı tıklayın.Sonra limewire dan indirdiğiniz dosyayı bulun ordan...bir anda listeniz Şenlensin.Bir sürü insan ekleniyor listenize.cogu yabancı oluyor.ben 4 tane .ctt uzantılı dosya indirdim.hepsinide yukledim MSN'e şimdi listemde 400 kişi gozukuo..herkes yabancı tabi..ilgilenelerin cok hosuna gider....

Beyler kısacası .ctt uzantılı dosyayı yüklediginiz anda o indirdiginiz dosya kiminse onun listesindeki herkes size ekleniyor....KOLAY GELSİN HADİ

UYARI::::Bunu yeni bir adres alıp deniin yoksa uurasılmıo o kadar insanla:D

evet ozkan konuyu açmama gerek kalmadı herseyi açıklamıssın

diğer arkadaşlara cevaptır konuyu uzatmasan :eek:

Geri