msn de sorun war yardım edermisiniz?

mexbeyn42

New member
Reaction score
0
arkadaşlar vista kullanıyorum fakat msn de iki gündür sorun var yenisini yükledim kaldırdım ama programı yüklüyor fakat çalıştırmıyor ikona tıkladımmı hiç bişi olmuyor ve bi seferin de ikon da cıkmadı bu işlemi cok ca kez yaptım yardım ederseniz sevinirim...
ne yapmam gerekiyor?

Şimdiden teşekkür ederim

:saskin

bana bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum...

sistem yüklemede ki tarih olmuyor...

yani sistem sadece 2gün öncesine gidiyor...

MSN i tekrar kaldır sonra Program Files dan MSN ile ilgili bütün dosyaları sil (Windows live,MSN messenger, ... )daha sonra MSN 9.0 Beta yı yükle sorun kalkar heralde

kod cıkmıyor kuruyorum ama msn ye tıkladımmı girmiyor...boşa tıklar gibi bişey

ctrl+alt+del yap sonra msnmsgr.exe dosyası çıkacak önüne eğer tıklayıp da gelmiyorsa sonra onu sağ tıkla özelliklerine git de sonra uyumluluk var orda (bu programı çalıştıracağı uyumluluk modunu seçme seçme diom ha bak:D!!!ve ordaki bütün hepsi 256 renkte çalıştır filan hepsi işaretlenmemiş olcak ona göre yap olmadıysa tekrardan başka çözüm yoluna bakalım

boşa tıklar gibi sorun ilk defa duyuyorum ! ama şöyle yapalım ! tüm sorunları en basitinden uzun olucak ama çözmeye çalışalım ! burada önemli olan msnin çalışmaması değil ! pcnin programı algılamaması ! bunda sistem dosyalarından birisi silinmiş olabilir ! ihtimaller dahilinde!
bunun en iyi çözümü en kısa yolu sistem geri yüklemedir..eğer düzelmezsee...

1.cisi bir hata kodu vermiyor tam hata neyden kaynaklandığını bilemediğim için ! öncelikle sen online explorer kullanarak www.bitdefender.com/'dan pcni bir tarat ! olmazsa programlar bölümünden ! ashampoo programını bul indir pcni tarat..

sonra bir şey çıkmazsa dediğim gibi ! msnin eski versiyonlarını bul dude! 7.0 7.5 bunları dene ! bir olmazsa buralardayım yine elimizden geldiğince yardım ederiz...ama hata kodunu bilmek en iyisi ama buradan ezberden bu kadar oluyor !

Geri