Msn de Sizi Engelleyenleri Görün !!!

sky

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar Tabiki Böyle Bişey Yoq ama Bir grup Lamer Akıllarınca şifrenizi almak ıcın böyle bişey yapıp mail olarak sizlere bildiriyolar.
TAbiki bizden kimse yemez ama bı hatırlatayım dedim :goz:

1-9.jpg

Auha.. (= Dai Başlığı Görünce Bende Diorum Ne Diyo Sky.. Gerçi hellboy726 Bu Konu Üzerinde Baya Durmuştu..
Tabi Bu Tür Sitelerin Ve Programların Örneği Çok.. Ama Biz Yinede Yineleyelim... :goz:

MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik
penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı
adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse,
o kişi sizi listesinden silmiş demektir..

Sizi Silenleri Bu Yolla Görebilirsiniz...
Ancak Engelleyenleri Gösterdiği İddia Edilen Hiçbir Site & Program Kesinlikle Çalışmamaktadır !

:sigara:

boyle biseyi yememek için HH'den olmak qerekmes (bilqisiz ve deneyimsiz) olmayan kimse yemes bunu bu kadar basitinide yiyen olurmuki ya :saskin :eek:ha

_BeRKaY_18' Alıntı:
boyle biseyi yememek için HH'den olmak qerekmes saLak olmayan kimse yemes bunu bu kadar basitinide yiyen olurmuki ya :saskin :eek:ha

Bundan 2 - 3 sene öncesine kadar kişi listeme nasıl adam ekleyeceğimi bilmezken ,
Şimdi msn'in b... çıkardım tabiri caizse.. (=
Bu yüzden salaklık demeyelim istersen.. Bilgisizlik yada deneyimsizlik dersek daha iyi olur..
Onlarında amacı insanların bu özelliklerinden faydalanıp adreslerini ellerine geçirmek işte..

Valla bunu gibi 3-4 tane daha var ama hiçbiri kullanmadım. Napıyım beni engelleyen birini :) Ama yinede uyarın için teşekkürler.

2 ay once fln de biri bana pm atıyor yeni virüs programı cıktı ben konu acamıyorum barı sen ac dıye bana lınk atıyor + pc de virüs programı yuklu ıse kapatmamıs gerekıyomus bak sen bunlar zeka küpü :D

beyler ben biliyorum böle site yemin ederim oluyor ama baktıktan sonra şifremi deiştiryrum isterseninz sitenin linnkini verim yemin ederimki oluyor ve şifremi girer girmez deiştiroyrum

Tragedy' Alıntı:
Auha.. (= Dai Başlığı Görünce Bende Diorum Ne Diyo Sky.. Gerçi hellboy726 Bu Konu Üzerinde Baya Durmuştu..
Tabi Bu Tür Sitelerin Ve Programların Örneği Çok.. Ama Biz Yinede Yineleyelim... :goz:

MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik
penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı
adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse,
o kişi sizi listesinden silmiş demektir..

Sizi Silenleri Bu Yolla Görebilirsiniz...
Ancak Engelleyenleri Gösterdiği İddia Edilen Hiçbir Site & Program Kesinlikle Çalışmamaktadır !

:sigara:

Walla dai buda her zmn dogru olmuyor :D

Benim msnde online olan arkadasdada sil cıkıyo ama adam beni ne sildi nede engelledi :D

kerti' Alıntı:
ver bakalım sitenin linkini yada bna pm at.

bn denedim arkadaşlar engelleyenleri gösteriyo doğrudur.ama tabi hemen şifrenizi değiştirin.bn öyle yaptım zaten yeni msn almıştım sırf bu iş için:)
öyLe biişey söz konusu biLe oLamaz ya ...

Adres Screenshoot un üstünde yazıoyor kerti ..

bn denedim arkadaşlar engelleyenleri gösteriyo doğrudur.ama tabi hemen şifrenizi değiştirin.bn öyle yaptım zaten yeni msn almıştım sırf bu iş için:)

arfy valla kullanmadığın msn varsa dene bişey kaybetmezsin ya.zaten bi kez daha denedim onda şifre kısmına küfür yazdım:)

dai eğer neccko soru sölüosa sildk bi kaç kişiyi a.q nese allahtan önemsiz kişileri sildk bea ;) bu arada tşkkrler Sky Angel

İyi taktik baya msn patlatmıştır adamlar.. :D :D

walla ben vermem msn imi :hadiordan burada çok önemli insanlar ve mailler var =)

neccko' Alıntı:
Walla dai buda her zmn dogru olmuyor :D

Benim msnde online olan arkadasdada sil cıkıyo ama adam beni ne sildi nede engelledi :D

Hayır her zaman doğrudur bu yöntem... :goz:
Online olupta sende Sil çıkıyorsa bu karşındakinin listesinde senin ekli olmadığını gösterir...
Mesela Sil çıkan ve online olan bir arkadaşına msnden adresini tekrar eklemesini söyle..
Ekledikten sonra Gizlilikten bak Sil Çıkmayacaktır..

Tragedy' Alıntı:

Hayır her zaman doğrudur bu yöntem... :goz:
Online olupta sende Sil çıkıyorsa bu karşındakinin listesinde senin ekli olmadığını gösterir...
Mesela Sil çıkan ve online olan bir arkadaşına msnden adresini tekrar eklemesini söyle..
Ekledikten sonra Gizlilikten bak Sil Çıkmayacaktır..
Peki dai adam beni eklemediyse ben onu nasıl görüyorum oturum actıgında görüyor ve mesaj atabiliyorum :D

Ben karsıdaki eklemediyse onu oturum acıtıgında yani onl,ne oldugunda göremiosun die biliyorum

Geri