Msn 'de Problem !

ULTRa_ABuZiTTiN

New member
Reaction score
0
Türkiyede şu an msn kullanılamıyor.İşyerimde 7-8 kişide açıktı herkesinki gitti bendede 80 e yakın türkiyenin heryerinden kişi olmasına rağmen online sadece 1 kişi kalmıştı oda azerbaycandan.Kapatıp açtım bende giremiyorum.Telekomun bir oyunumu acaba? Msn Kullanabiliyormusunuz Şu an?

sorun yok şuan benimkide.

7,5 kullanamıyorum ama eski versiyonuyla kullanbiliyorum şuan

evet az önce oldu öyle bir problem ama telekom kaynaklı bir sorun değildi bu... MSN de bir sorun vardı sanırım...

ben 7.5 kullanabiliyorum oda kopuyo 10dk da bir 8.0 girmiyor hiç

bende bi sorun yok wala.Takır takır çalışıo.Benmki 7.5, sen bi de windows messenger i dene.O da olmadı webmessenger dene.O da olmadı senin msn adresinde war bişi demektir.

az önce vardı şimdi sorun yoq

abi msn açılıyoda
maile giremiyom yaaaaaaaaaa

buda onunla ilgili bişiymi delircem mail geldi okuyamıyom........

:Sopa :Sopa :Sopa

No Problem Msn Her Yönden Girebiliyorum Sorun Yok
Maillerede Öylee...

çalışıyor şakır şakır. bi sorun yok şu an

Yok kardesim şuan giremiyorum msnye ama Türkiye hesaplı adreslerim açılıyor.Şuan kullandığım a.b.d hesaplı 250 mb olduğundan açılmıyor.Bugün internette kesin büyük bir olay felan oldu çünkü bugün gmail serviside çöktü ama geri düzeldi.Sadece bende deil tüm arkadasalrımda aynı

sırf bu konuyu okudum die msn i açiim dedim hemen açıldı sorun lokal olabilir arkadaşlar sürekli deneyin downloadlarınız falan varsa durdurun olmadı modemi falan resetleyin

benimde yoktu sonunda geldi :D
azimle deneyin geliyo arkadaşlar...

Geri