MSN de Hayalet Olun (Nick'iniz Görünmesin):)))

pejastic

New member
Reaction score
0
msn de hayalet olmak:
(ıngılızce msn kullananlar ıcın...)
- MSN Messenger'ı çalıştırın.
- Tools /Options menüsüne gelin.
- Açılan penceredeki My Display Name satırına gelip adınızı silin.
- Boş kalan yere tıkladıktan sonra klavyedeki [Alt] tuşuna basılı tutarak 255 yazıp [Alt] tuşunu bırakın.
- "OK"butonu ile bunları kayıt altına alın.

Türkçe MSN programı kullananlar için;

- Araçlar ve sonra da seçenekler menüsüne gelin.
- Açılan penceredeki "Görüntü Adım" satırına gelip adınızı silin.
- Boş kalan yere tıkladıktan sonra klavyedeki [Alt] tuşuna basılı tutarak 255 yazıp [Alt] tuşunu bırakın.
- "Tamam" butonu ile bunları kayıt altına alın.
- Geçmiş olsun, artık hayalet siniz

NOT:Bu yöntemle sadece kullanıcı isim haneniz boş görünüyor...

sitede aynısı var sa ösür...

arkadaşım bu yöntemi dosya isimlendirmede de kullanabilirsin.sanırım alt+255 null değerine karşılık geliyor.yeni klasör aç alt+255 yap(hesap makinesi sayılarından tuşlamak gerek),kaydet.isimsiz bir dosyaya sahip olacaksın.
"simge değiştir" den boş bir simgeyi seç,senin tabirinle hayalet dosyan olsun :D:D

Forumda MEvcut

olmuyo, alt a basılı tutarak yazılmıyo.

ya oluyoı ama sadece msn adresimiz yazıyo bunun hayaletlikle ne alakası var ki msn adresimiz kabak gibi ortada

safsata hocam sayıları harflerin üsttekilerden değil de sağ tarafta buluna hesap makinesi bölümünden tuşlarsan olur.

fallaada oldu soğol bea güssel bisiy ben biliyodum boyle bisiy olduunu ala nasıl yapıdııını bımıyodum..

güzel bi paylasım tşk

+bide [Alt+0160] var

bi arkadaşta dosyada kullanmayı enemiş bu çok önceden mevcuttu zaten artık unutulmaya yüz tutmuştu bizi aydınlattıgı için onada tşk

ya ben alt tuşuna basıyorum ama 255 yazamıyorum :S denen oluyo :s yardımmmmmmmmmm

arkadaslar bende denedim olmuyor,sag taraftan hesap makinasi tuslarindan da denedim hic bir rakam yazilamiyor.

Ben De Yapamayanlardanım Msn Adresimi Karşı Taraf Kabak Gibi Görüyor

tmm tuşluomda başkalarının msn listesinde benim adım boş çıkmıoki adresim çıkıo bu seferde orda

Geri