msn de görüntülü konuşma sorunu

shephard_9

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir çok kişide var sanırım heryeri araştırdım biçok kişi sıkıntıda...bende de aynı sorun var.live messenger da görüntülü konuşma açınca 10 sn kadar sonra görüntü donuyor ve messenger kapanıyor.deli ediyor insanı.çözümünü bilen var mı...sorunu halledebilen var mı?varsa lütfen çözümünü yazsın...

evet arkadaşlar..araştırdım o kadar nette hiçbir bilgi yok..kimse bu sorunu yaşamıyor mu merak ediyorum..deli oldum kamerayla görüşemiyorum..

Problem MSN'de mi, yoksa Messenger'de mi? Öncelikle bunu anlamak lazım...
Farklı bir sağlayıcı ile denediniz mi(Google Talk veya Yahoo gibi)?
Veya Yahoo Messenger ile?

O zaman sorun Windows Live Messenger'de. Eski sürümleri kullanın(Bir açıktan dolayı desteklenmiyor olabilirler. Windows Live Messenger kullanmadığım için bilmiyorum.) veya Yahoo Messenger'i deneyin.

ya arkadaşım 8.5 falan hikaye aynı sorun bendede var ama msn yi açınca eski sürüm yükseltmeniz lazım diyor kabul etmessen yine açmıyor mecbur kabul ediyorsun bu seferde görüntülü konuşmada görüşemiyorsun anlayan biri yokmu allah aşkına

ne yapsak boş...ben hala çözemedim, çözebilen var mı bu sorunu....varsa lütfen yardım.msn de cam açınca donuyor...messenger bağlantısı kopuyor, bazen internet bağlantısını bile kesiyor...

Geri