msn de görüntülü konuşma sorunu

mamutow

New member
Reaction score
0
arkadaşlar msnin en son sürümünü kullanıyorum. ama biriyle görüntülü konuşmak için davet yolladığımda davet iletilmiyor ve ''Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee000c)''uyarısı çıkıyor.ne yapacağımı sasırdım.görüntülü konuşmayı uzakta oldugum için çok sık kullanıyordum.işletim sistemim windows 7.

yardımlarınızı bekliyorum..saygılarımla..

Bir arkadaşımdaki aynı sorunu az önce düzeltim. Mns i kaldırdım. Registry temizliği yaptım. Yani harddisc ten tüm kalıntıları sildim. En baştan msn yükledim ve sorun düzeldi..

Bir arkadaşımdaki aynı sorunu az önce düzeltim. Mns i kaldırdım. Registry temizliği yaptım. Yani harddisc ten tüm kalıntıları sildim. En baştan msn yükledim ve sorun düzeldi..

olmadı ya dediğin gibi yaptım.sildim herşeyi sonra tekrar kurdum.ama yine aynı sorunu veriyor..

Program ekle kaldır la silme , forumda Your Unstlr diye bir program var onunla kaldırıp yeniden yükle.

arkadaşlar bi çare bugun deli etti zaten beni :((

arkadaşlar silip yükleyince yine olmuyor..yokmu başka önerileri olan lütfen yardım edin...

Sanırım silme işlemini tam gerçekleştiremedin.

Şunu kur

http://rapidshare.com/files/77672985/msxlabs-unistaller.zip

ve daha sonra tekrar yükleme yap.

Sanırım silme işlemini tam gerçekleştiremedin.

Şunu kur

http://rapidshare.com/files/77672985/msxlabs-unistaller.zip

ve daha sonra tekrar yükleme yap.

aynen bu prgoramlada sildim ama yine sorun değişmedi...kafayı yiyecem nedir bu yaaa..

Genel Sorun Arkadaşım Bende Yaşıyorum Aynı Sorunu....

arkadaşlar benimkide görüntülü aramaya basınca msn kapanıyo.(msn-2009)

başka bi önerisi olan yokmu arkadaşlar? bu sorun msnden mi kaynaklanıyor? ne yapmalıyız? msni tamamen kaldırıp tekrar yüklemede yaptım defalarca ama yine olmadı...lütfen bi bilgisi olan yardımcı olsun..

MSN 9'u program ekle kaldırdan sil. MSN 8.1 i kur. Ardından Program Files'a gir... MSN Messenger klasorunu bul, o klasorun içinde msnmsgr.exe dosyasına sağ tıkla ve Uyumluluk seç ardından Windows 2000'i seç.

MSN 8.1 kullanmaya başlayacaksın, kamera problemide yaşamazsın. MSN 9 kullanıyorsan bu hatayı alırsın.

MSN 9'u program ekle kaldırdan sil. MSN 8.1 i kur. Ardından Program Files'a gir... MSN Messenger klasorunu bul, o klasorun içinde msnmsgr.exe dosyasına sağ tıkla ve Uyumluluk seç ardından Windows 2000'i seç.

MSN 8.1 kullanmaya başlayacaksın, kamera problemide yaşamazsın. MSN 9 kullanıyorsan bu hatayı alırsın.

onu yaptığı zaman ses ve görüntü kurulumunu hiç yapamayacak .... ben zap msn indirdim ne varsa sildikten sonra 9 u kurdum görüntü resmini değiştirmek yada karşıya resim gönderme olunca atıyor direk birde mail kutusunu açmıyor ama geri kalan camda yazışmalarda sorun yok.

arkadaşım msn kısa yolu üzerine gel sag tıkla uyumluluk de( kutucuktaki çeltigi kaldır 2000 yap uygula de olmadı 95 dene yine olmassa 98 yap bi tanesi uyar mutlaka (kolay gelsin arkadaşlar mutlaka düzelir

Geri