MSN de görünmez Nikle Yazısmak!(msn plus a gerek yok)

Reaction score
0
MSN de görünmez nikle yazısmak istemez misniz?Hem de msn plus a gerek kalmadan nasıl mı anlatıyım hemen msn messenger ana penceresini açın nikinizin üstüne tıklayın kisisel ayarlara t1klay1n nikinizin yazıldıgı yeri silin ve yerine alt a basılı tutarak 0160 yazın artık nikiniz görünmez ne diyim hayırlı ugurlu olsun:)...Saygılarımla....

aga saolda bu olmuyor ya..:)alt a basılı tutarak rakam yazılmıyor ki...

Dark sağ taraftaki rakamLarı KuLLan :)

bi bakalım yaff merak ettim .....ellerine saglık dostum.............:)

Teşekkür edenlere ben de teşekkür ediyorum...

arkadsım benimki noteboook üsten başka rakam yok alt başıncada yazılmıyo napmam lazım yardım edin banaaaa :)))))))))))))))

ASC II kodlarını kullanarak boşluk karateri yaratıyorsunuz...adaş msn paylaşımlarına devam ;)

evrenbesiktas' Alıntı:
ya ben yazıyorum i harfi çıkıyo kıl oldum gökten .... yağsa bana ...... düşer :D
zuuhuahu.koparttın beni evren.ne şanssız adamsın yaw sende.herkeste olmuş bi sende olmamış demek:Dbu arada maydanoz laptoplarda üstteki tuşlardan başka tuşlar olmadıı için sen bu haktan mahrum kalıcaksın.üzüldüm senin için:)

evrenbesiktas' Alıntı:
ya ben yazıyorum i harfi çıkıyo kıl oldum gökten .... yağsa bana ...... düşer :D

olm sana bi pokm düşmez :D neyse alt a basılı tutarak sağdaki rakamlarda 0160 ı yazınca oluyo

evrenbesiktas' Alıntı:
yaw yazdım işte 0161 ama i harfi fırtlıyo a.q pc sinde :D

muahahha lem sarhoşmusun nesin 0161 değil 0160 yazcan :p

ve alt tuşuna bascan :D

ben yapamadım alt a basılı ttuutmu yazmıyor jiçbirşey nasıl olcak yazrmısınız

ss koymamissiniz..

wayy karde$ sağolasıN...

Hemen gidip bi masa üstü pc bulalım ozaman latopla olmuyo sağda rakam yok

merak ettim şimdi bişey yazmayınca mail adresidemi çıkmıyo

masa üstü pc buldum gene olmadı yazmıyo bişey

sağolasın kardeş.... Fakat nicki sildikte adam sağ tıklayıp başka gönder yazan kısmından mail adremizi görüp yine anlayacak kim olduğumuzu...

Geri