Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yav arkadaslar simdi is ciddiye bindi büyük bir iddam var ben diyorumki camhack var bir arkadas bana göstermisti simdi bende bir arkadasa bunu dedigimde benimle alay etmeye basladilar bilen varsa lütfen
arkadaşın dediği splitcamda değil nitrocamda değil.camhack derken sahte video kaydı veya habersiz cam acmadan bahsetmıyor.Camını actırarak şifre çalmaktan bahsediyor
Kardeş bunu daha öncede duydum ama hiç ögrenemedım.Eğer Senın arkadaşın gerçekten bunu biliyorsa ondan ögrenmeye bak.ÖGrenıpde paylasmayıda UNutma. Çunku forumlarda bu yok SaygıLAr
arkadaşım benimde bu olay geçti adamla inatlaştım ben birinin msn almıştım kızın oda almak için uğraştı. daha sonra görüntü aç dedi aynı zamanda ben de başka biriylede chatleşiyordum.. ben başkasında yazarken o msn geri almak isteyen kişi ise okuyordu çünkü arkadaş şimdi nerdesin dediğinde ben ona yerimi söylediğimde o camdaki kişi ise demek burdasın dedi bildi yani acaba bunu nasıl bildi msn geri almak isteyen kişiyle konuştuğum kişiler birbirini hiç tanımıyor bunu da belirtmek isterimm.. bende bu konuyu açacaktım arkadaş önceden davranmış.. bilen varsa bilğilendirirse sevinirim..