Msn de basqa nickle görünün ama yazarken basqa nick görünsün..!! (plus+stuffplugini)

• Konbuyu başlatan |St_AnGeR|
  • Başlangıç tarihi
S

|St_AnGeR|

Guest
Msn ana listede adınıs dielimqi concontefo we yazısırkende aynısı görrünür normalde.. ama plus kurduqtan sonra bunu değiştire bilirsinis yani 2 ayrı görüne bilir ewt şimdi nasıl olduğunu anlatıyım.. konush ma penceresinde plus menüsüne geliorus eklentiler stuff plugini konush ma penceresi adı ayarla diorus ve msn yazım bolümüne /xc tname <konuşma penceresi adı> die bişe yasıo ve bisde <konuşma penceresi adı> yasan yeri değiştiriyorus we tmm dır artıq adınıshı değişsenis bile konush urqen burda yasdıınıs geçerli olucaq ;) hea bide <konuşma penceresi adı> değişirqen < > leri yasmasanıs da olr ;) eğer koyarsanıs onlarda görünüyo ;)

Saolasın Kankı Hemen Denıyorum Msn ye Gelde Test Edeyım Sende:D

sağol şu msn plus çok işe yarayan bişey

Saol arkadaş

msn plusu bir defa kullandım ama kısa bir süre içinde kaldırmıştım anlaşılan gerçektende güzelş bir proğrammıŞ :D kullanmayı bilmediğim için gereksiz gelmiş :D saYGILar

Eyw kardeş

sağolasın..bi deneyelim ..

ya bazı arkadaşlar gerçektenmi banlnmış yoksa kendi istekleriyle mi banned yazıyor?

way be keşke 7.5 yerine bunu kursaydım durmadan hergun yeni bi ozelligi ekliyosunuz falla eline saglık

emek ve saygı işte bütün mesele bu :D

bi problem var

arkadaşlar bende olmuyo. nedenini çözemedim ama bende konuşma penceresinde plus menüsüde eklentiler seçeneği aktif deil.!!! yardımcı olursanız sevinirim.

Geri