@msn.com Adresi Alın - Ücretsiz

unknown' Alıntı:
daha once verildiyse kusura bakmayin..

arkadaşım verilmesine gerek yok zaten herkes bu uzantıyla msn nin nasıl alındığını biliyo
bilmiyosa ben sölim uğraşmadan
başlat msn explorer i açın
ordan yeni kullanıcı kaydı deyip bilgilerizi girin ve kaydolun
msn explorer yok dienler sadece yüklerken kendisi kuruyo ancak setup u çalıştırarak sadece msn explorer i yükleyebilirsiniz

yinede emeğe saygı eline sağlık:D:)

MaVeRcİk' Alıntı:
arkadaşım verilmesine gerek yok zaten herkes bu uzantıyla msn nin nasıl alındığını biliyo
bilmiyosa ben sölim uğraşmadan
başlat msn explorer i açın
ordan yeni kullanıcı kaydı deyip bilgilerizi girin ve kaydolun
msn explorer yok dienler sadece yüklerken kendisi kuruyo ancak setup u çalıştırarak sadece msn explorer i yükleyebilirsiniz

yinede emeğe saygı eline sağlık:D:)
doru dion maver
emeğe saygı
ama çok bilinen bişey olduu için kapatılmasını öneriyorum

Aynı Başlık yoksa niye kapatılsın Sizde bi zamanlar bilmiyodunuz öğrendiniz Yeni Kullanıcılar Çıkabilir ..

MaVeRcİk' Alıntı:

Arkad$i yanLi$ anLadin sanirim.. biLmiyorum Farkindamisin XP oLmadan nasiL acabiLecegini g0stermi$.. MSN ExpLorer e gerek duymadan.. Windows98 De de oLabiLecek $ekiLde..

arkadaşlar bu başlığın nesini kapatalım, onlarca gereksiz başlık varken! çok yararlı bir bilgi, msn explorer programına ihtiyaç duymadan @msn adresi almak, thx..

GLoryBoy' Alıntı:
Aynı Başlık yoksa niye kapatılsın Sizde bi zamanlar bilmiyodunuz öğrendiniz Yeni Kullanıcılar Çıkabilir ..
aynı başlığın olduğunu sanıorm
+ ben ark.a saygısızlık yaptıımı düşünmüorm
react0r' Alıntı:
arkadaşlar bu başlığın nesini kapatalım, onlarca gereksiz başlık varken! çok yararlı bir bilgi, msn explorer programına ihtiyaç duymadan @msn adresi almak, thx..
react benim görüşümdü bu
sadece çok basit bişey olduu için dedim
hem yannış hatırlamıosam verildi die de tahmin ediorm
(eğer yoksa affola
10vl.jpg
)

bakın verildi diye hatırlıyorum, verildi sanırım gibi cümleler kurmak yerine arayın bulun ve linki verin ! bunun dışında ki ithamların bir anlamı olmuyor, neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım :)

yaw 1-2 yere daha yazdım cevap olarak ama hakkatten merak ettim 98 kullanan var mı ki hala onu merak ediyom ben :)

msn explorer güvenliğik hk.

ben herkese verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum.Hazır msn explorer den konu açılmışken internet explorer da ki güvenliği hepimiz biliyoruz msn explorerin güvenliği hakkında da bilgi verebilirmisiniz lütfen.

Geri