MSN Adresleri Üzerine Kendi Resminizi Atın süper bişey (resim var )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pejastic

New member
Reaction score
0
1. Pc nizde bulunan herhangi bir Gif resminizin (Hareketli Gif te olabilir) üzerine sağ tuş yapıp, Ad değiştir den Gif in ismini küçük harflerle lvback olarak değiştirin.
2. Daha sonra değiştirdiğiniz Gif resminizi kopyalayın.
3. Kopyaladığınız Gif i Bilgisayarım/C:/Program Files/Messenger in içine yapıştırın.( Yapıştırdığınızda resmi değiştereyimmi der, Tamam değiştir deyin ve yapıştırın)
4.Önceden kopyaladığnız Gif resmini tekrar Program Files içerisinde bulunan MSN Messenger i açıp, aynı resmi tekrar buraya yapıştır deyin ve çıkın.
5.C: den çıkın.
6.MSN yi oturum değil de çıkış diyerek kapatın.
7.MSN nizi tekrar açın.
8.Göreceksinizki Gif resminiz email adreslerinin bulunduğu kısımda.

güle güle kullanın....
Kolay gelsin....
not:I harfi değil küçük L harfidir.yani " lvback"
(gif resım sag en alt kısımda olusuyo)

............SaYgıLar................

Ben bıLmıydum pejastıc emegıne saqlıq!!!!!

teşekkürlerde anlayamadım. Resmi kopyaladım C Program Files Messenger ın içine yapıştırdım. Ardından nereye yapıştıracam yine aynı dosyaya mı ?

.Önceden kopyaladığnız Gif resmini tekrar Program Files içerisinde bulunan MSN Messenger i açıp, aynı resmi tekrar buraya yapıştır deyin ve çıkın.

demişsin, benım buradan anladıgım yine aynı dosyaya kopyalacaz. Bende yine aynı yere kopyaladım. kapadım/açtım messenger ı herhangi bir değişiklik yok º ¿

Yaptım arkadasım sağol da orda durmasının bi anlamı yok =)

arkadaşlar o gif dosyasının boyutunu 409X307 yapmanız gerekiyo die biliyorum... ben yaptım oldu ;)

bu konu ilk 2005 yılında hackheLL 'de sevencloves tarafından verildi. Forumlara dağıla dağıla bu günlere geldi :)

www.hackhell.com/search.php

kapatıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri