msn adresi geri almak

ĦεĽŁψαĿҚэя

ÐΣЩЇ[_ Ø₣ ╠╣€└└
Reaction score
0
MSN geri adresinizi geri almak mı istiyorsunuz? o zmn support.live.com adresine girin dili İngilizce ( United States a getirin. Windows Live ID ,Windows MSN e ya da Windows ...Hotmail e tıklayın ordaki form u uygun şekilde ek***siz doldurun. Size bilgilerinizi doğrulamak üzere başka bir form gönderecekler. Mümkün olduğu kadar doğru cevap vermeye çalışın ve bu bilgileri formu gönderene reply edin. Bunun sonunda size tek kullanımlık bir link verecekler (malesef tek kullanımlık) .Burda e-mailinizi girip yeni şifrenizi alabilirsiniz. Ben az önce bu yolla MSN adresimi geri aldım ve gerçekten çok sevindim. Yanlız bazı şeyleri not ederseniz çok iyi olur. Mesela kontaktaki adresleri ve bu adreslerin ad-soyadı, size gelen mesajların başlığı, en son hangi tarihte , saatte girdiğinizi ve hesabınızı girdiğiniz bilgisayarın IP numarasını felan.
Baktım çoğu sitede ve herşeyi aynen uygulmaya çalıştım ama zorla microsoft tan bu adresi buldum ve burdan ilk formu buldum. Ama en fazla şifrenizi geri almak 24 saat sürüyo. bu bilgilerin tıpkısının aynısı varsa ve yanlış konuya yazdıysam özür. Amaç deneyimlerimden çıkıp arkadaşlara yardımcı olmaktı.,
Herkese iyi günler dilerim.Esenlikler
Hackhell Forever

Geri