Msn Açılıyo ama İnternet Açılmıyo

muratakgul

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Msn açılıyo ama internet açılmıyo virus yok ama internet ayarlarından neresi oynanmış olabilir acaba

pc nin saatine ve güvenlik duvarı ayarlarına bak bi arkadaşım

eet bende de aynı sorun var torrent falan açık olunca girmiyo modemi aç-kapa yapınca geçiyo

1. Bilgisayarınızda bulunan ağ bağlantılarıma sağ tıklayın ve özellikler seçeneğine tıklayın.

2. Açılan pencerenin içinde bulunan yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklayın.

3. Açılan penceredeki İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) seçeneğine çift tıklayın.

4. Ve en son olarak dns ayarlarına Yeğlenen DNS sunucusu: 208.67.222.222 ve Diğer DNS Sunucusu bölümüne de 208.67.220.220 yazın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

aynı sorun bende de var. evdeki laptopta. işe yaradı mı acep?

bence öncelikle Internet Explorer ayarlarını sıfırla öyle bir dene

ınternet explorer yapıo bazen fırefox önerırım hem hızlı hem guvenlı :D

bendede bu sorun vardı, ekran kartının sürücüsünü yükleyince msn giriyo ama internete gireniyordum ilginçti

dns ayarlarından kaynaklanıyor bunlar küçük olaylar modemi kapat 1-2 dakika bekle tekrar aç sorun kalmaz..

olmassa modemle birlikte bilgisayarı kapat 1-2 dakka bekle düzelecektir %90 garanti :goz:

İnternet mi yok yoksa Explorer mı calısmıyor Mozilladan denedın mı girmeyi ?

dostum virüs programını firewalli varsa onu dveredısı bırak yada yada virüs programını komple devre dışı bırkıp ölyle dene eger düzeldiyse virüs proramını degiştir....

bende bunun tam tersi bir olay vardı:
internet tamamen çalışıyordu (yalnız ben exp değil firefox kullanırım) online oyunlarımı da oynuyordum ama explorer ve de msn çalışmazdı. benimkisi programların çakışmasından oluyordu. diğer programı silince sorun da ortadan kalkmış oldu.

Ben bunun çözümünü bulamadım. Windowsu yeniden kurmaktan başka da çare bulamadım.

Arkadaşlar benim laptopda pc kendini güncelledikten sonra explorer çalışmadı yeniden kurdum ayarları sıfırladım bir türlü çalışmadı ben şimdi limewire programını kullanıcyorum oda nereye kadar ama mozillada çalışmıyor sistemi geri yükledim kaç kere ama artık yüklemiyicem dosyalarıma ve pc me zararı oluyor işletim sistemim Vista lütfen yardım edin bana tşkler şimdiden

ne dns ne de başka bi ayar yapmana gerek yok olayı kökünden halledeceksin arkadaşım pc ne virüs bulaşmış .format atman gerekir yok format atmam kim uğraşacak diyorsan combofix ile pc ni bi tarat olursa sorun yok olmaszsa format tavsiyemdir..

mozilladan da girer ama çok agır olur nette sorun yaşarsın tek çare format

Kardeşim Sen Salüt Virüsü Yemişin Bence Format At

Kardes yardim etmek isterim ama Türkce anlatamam
Taskleiste den ayar yapman lazim .Taskleiste ile oynamisin Explora ile alakasi yok.Türkcesi Görev cubugu ordan ayarlamalisin.Deneme icin Klassik degilde öbürünü kullan

Panel<Görevcubugu ve Kontrol<Baslangici SEC<Özellestir e bas <Klasik olani degil özellestirlani degil de normal olani sec <özellestire bas<Ekran baslat menüsünde Internet Ekplorada da x isareti yoksa x isaretle bu kadar Anlatabildimmi acaba ben almanca kullaniyorum türkcesini dogru dürürst bilmiyorum kardes ama böyle.

Geri