Msn 7.5 Den Vazgeçmeyin!

1907-1988

New member
Reaction score
0
önceLikLe KanKaLar eğer ßu VeriLdi iSe Çok çok özür DiLiyorum evet MSn Liveden donma kasma şikayetleri olanlar ve hepimizin ßiLDiği gißii msn 7.5 unutulmayan artık Tarihe KarıŞıcak ancak msn 7.5 şuanda da zaten kursanız bile biliyorsunuz direk üst sürümü yüklemenizi istiyor bunun olmaması için msn 7.5 kurun ve daha sonra masaüstündeki msn 7.5 simgesine sağ tıklayıp özelliklerden uyuyumluluk var ona tıklıyoruz orda windows 98 yazar üstekii yazının yanındakii kutucuğu işaretliyoruz daha sonra alttan windows 98 i windows 2000 yapıp uygula diyoruz bu kadar

Tesekkurler, izdirap zaten bu live, ugrasmamistim 7.5 e donmek icin ama hazira da konmak lazim arasira : p hemen uygulamaya koyuluyum bari :p

7.5te xpye uyumluluk sorunu yok ki saten 7.5 Xpde de çalışıyo. 7.0 demek istedin heralde.

7.5te xpye uyumluluk sorunu yok ki saten 7.5 Xpde de çalışıyo. 7.0 demek istedin heralde.

hayır,

msn 7.0 ve 7.5 xp altında artık çalışmaya devam etmiyor.
webcam ile hack yöntemi ortaya çıktığından (bknz: http://hackhell.com/search.php) 8.1 ve üstü sürüme güncelleme zorunlu oluyor.

ama bu yöntemle kullanabilirsiniz 7.5 i =)

ett çok saol güzel bi bilgi hemen indirmem lasim :p

ama artık ne plus çalışıyor nede discovery....

iŞe yarar Mı bilemiyorum ama Ben 8.1 kullanıyorum.

Geri