MSN: Şirket ortamında MSN Messenger ve MSN Web Messenger nasıl devre dışı bırakılır..

St.AnGeR

Document Visor..
Reaction score
0
ιѕт              HHuser№: 9          Remote Admi
Özet
Net Messenger hizmeti MSN tarafından sağlanan bir Anlık İleti hizmetidir. MSN Messenger, MSN'nin .Net Messenger hizmetine erişme ve kullanma için sağladığı istemcidir.

Ağ yöneticileri .Net Messenger hizmetine erişimi engellemek isteyebilir. Bu makalede, bir yöneticinin güvenlik duvarı üzerinden .Net Messenger hizmetine erişimi engellemek için uygulaması gereken adımlar anlatılmaktadır.

Daha Fazla Bilgi
MSN Messenger, bağlantı noktası 1863'ü (doğrudan TCP bağlantıları için) veya bağlantı noktası 80'i (HTTP için) kullanarak .Net Messenger hizmeti ile iletişim kurabilir.
.Net Messenger hizmetine veya MSN Web Messenger'a erişimi engellemek için:
1. TCP bağlantı noktası 1863'e giden erişimi kısıtlayın.
2. messenger.hotmail.com adresine HTTP erişimini engelleyin.

MSN Web Messenger'a erişimi engellemek istiyorsanız, webmessenger.msn.com adresine HTTP erişimini de engellemeniz gerekir.

yeterli değil eksik var neden diyeceksin denedim olmadı da ondan biraz daha yardımcı olursan memnun olurum... emeğin için sağol..

Firewall Kullanın yada msn Engelleyin Her Girilmeye Çalışığında Bağlantıda olan bir problem nedeniyle msn hizmeti başlatılamadı

proğram filesteki msn dosyalasını silin gitsin. bu kadar.

panda platiniumu yukle ıstedıgın portu veya siteyi blokla işte bukadar basit...

Kralwampir' Alıntı:
yeterli değil eksik var neden diyeceksin denedim olmadı da ondan biraz daha yardımcı olursan memnun olurum... emeğin için sağol..

Hyr Eqsiq yoq ben denemediim shey ichn yası yasmam.. bidaha diqqatlice dene derim.. bosh idda etmeden once emin olun derim..

D@rk' Alıntı:
Firewall Kullanın yada msn Engelleyin Her Girilmeye Çalışığında Bağlantıda olan bir problem nedeniyle msn hizmeti başlatılamadı

bashlıqda yasanları anlamadın sanrm.. bu genelde shirqetlerde yapılırqi choq bilmish chalıshanların chalıshdrma gby shanslarını ortadan qaldrır..

kmly' Alıntı:
proğram filesteki msn dosyalasını silin gitsin. bu kadar.

:) bishe demiorm..

codec' Alıntı:
panda platiniumu yukle ıstedıgın portu veya siteyi blokla işte bukadar basit...

sen düshn baqalım bi resmi shirqettesin we lisanslı software qullanmaq sorundasın we onu gechdim windows bunu yaparqen neden panda qullanalımqi ? fasla av gös chıqarır helede shirqet ortamında chıqarır qardeshim..

şirketinizde ne kadar pc varsa yakın kimse giremesin sende kurtun girende kurtulsun hehehehe :D:D:D:D

bence bunlara gerek yok neden kısıtlıyosunuz kiii şirkette sonucta msn yüzünden işini kimse kaybetmek istemez suistimal oranının cok fazla olcagını düşünmüyorum umarım yanılmıyorumdur ;))

St.Anger arkadaşım paylaşım için sağol ama, güzel Türkçemizi değiştirmeden kendine özgü şekliyle kullansak daha iyi olmaz mı? şu kelimelerin ne kadar absürd olmuş farkında değil misin? biraz dikkat lütfen

Geri