Msn Şifreniz Çalınırsa. Videolu Anlatım

kewell93

New member
Reaction score
0
Allah'ın Rahmeti ve Bereketi Üzerinize Olsun.

Nette Dolaşırken Çalınan MSN şifrelerini geri alma ile ilgili microsoft hazırlamış olduğu bu videoyu gördüm ve sizinle paylaşmak istedim.

http://entertainment.tr.msn.com/sifre.aspx

Bu kadar kolay mıymış artık .. Vay anasını..

Yararlı Video Teşekkürler

Çalınan MSN Nasıl Geri Alınır ? - Videolu Anlatım -

Microsoft Türkiye, Windows Live Messenger kullanıcılarının müzmin bir şikâyetine derman olmak için kolları sıvadı.

İşte çalınan MSN hesabınızı geri almanın yolu ve Microsoft'tan hayatî öneriler!

Windows Live Messenger (eski adıyla MSN Messenger) kullanıcılarının en büyük sorunlarından biri, günün birinde şifrelerinin bir şekilde ele geçirilerek, hesaplarının ellerinden kayıp gidivermesidir. Yeni Şafak'a gelen yardım mesajlarından da biliyoruz, birçok kullanıcı, tıkladığı yanlış bir bağlantı ya da virüs içeren bir fotoğrafı kabul etme gibi nedenlerle, Messenger hesaplarının çalınmasıyla karşı karşıya kalıyor. Messenger hesaplarının çalınması sonucu, kullanıcının adına, arkadaş listesine ya da rastgele yerlere mesajlar gönderilmesi, hesabı çalınan kullanıcıyı çok zor durumda bırakabiliyor.

TANIMADIKLARINIZI ASLA EKLEMEYİN

Microsoft Türkiye, tanımadığınız kişileri arkadaş listenize eklememenizi ve sizden şifre ya da kullanıcı adınızı isteyen e-postalara güvenmemenizi, tanımadığınız kişilerden gelen e-postaları açmamanızı öneriyor. Buna rağmen hesabınız ele geçirilirse, geri almak için izlemeniz gereken yolu, Microsoft Türkiye'den Emre Tok'tan öğrendim. Messenger kullanıcılarının mağduriyetlerini gidermek için kolları sıvayan şirket, Türkçe olarak bir yardım videosu hazırlamış durumda. Eğer Windows Live Messenger hesabınız başkalarının eline geçtiyse, aşağıdaki adresi ziyaret ederek, hesabınızı geri alabilmek için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz:

Vİdeo İçin Tıklayınız

Bilgiler için sağol.
adresim cok eski ve sade oldugu için bana günlük ortalama 10 tane şifre sıfırlama maili geliyo :D
tabi hepsi havayı alıyo....

eğer kimseden anti virüs kullan +fake hakkında biraz araştırma yaptınmı kimse senin msn kıramaz
keylogeride unutma :D

benim 2 adresimde alındı ama artık uğraşmıyorum parola güçlü oldu mu bişey olmuyo

parolanızı güvenmedğiniz dandik cafelerde girmeyin pc nizde güncel anti-virs programı kullanın ayrıca fake mailler hakkında bilgi edinin tanımadığınız kişileri eklemeyin adresinize aynı zamanda onlardan gelen dosyaları da kabul etmeyin ve şifrelerinizde direk rakam değil harf ve özel karakterler de kullanın şifre güvenliğinizi bu şekilde sağlaya bilirsiniz...

evet izlemiştim ben u videoyu ya arkadaş iyi güzelde niye doldurduğumuz forum ingilizce türkiye temsilcisi yokmu bunun onlarda bize türkçe sunsunlar... yok yani arkadaş o formu doldurrana kadar sözlüğe bakarak adam gibi 5 dk yeni birtane alırım daha iyi yav

teşekkürler eee yaw msn ni herkeze verir yada herkezi kabul edenler için msn çalınması normal ama en büyük açık msn çaldırmada şifrelerin zayıflığı

Geri