Msn İle İlgili Yardım....

KurdanKoL

Pesimist Kötü Adam
Reaction score
0
Öncelikle Selam Beyler.

Bende Msn Messenger'in Discovery versiyonu vardı.Pc yi çok kastıgı için sildim.sonrada su hatayı almaya basladım.

'Loader.exe' Windows tarafından bulunamıyor.İsmi doğru yazdıgından emin olup yeniden deneyin.

Şimdiden Tesekkürler.....

MessengerDiscovery'i sisteminizden tamamen kaldırmak için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekiyor. Ayrıca yeni bir sürüme güncelleme yaparken sorunlarla karşılaşırsanız, yine aynı adımları uygulayarak sisteminize hiç kurulmamış gibi gösterebilirsiniz:

*Windows Live Messenger'ı kapatın. (CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın, İşlemler listesinde msnmsgr.exe işleminin olmadığından emin olun. Bu işlem listede mevcutsa, seçip İşlemi Sonlandır'a tıklayın.)

*Program Ekle veya Kaldır listesinden MessengerDiscovery bulun, kaldırın.

Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerektiğine dair bir uyarı alırsanız, bu uyarıya kulak veriniz.

*C:\Program Files\MessengerDiscovery klasörünü silin. ( Genellikle C:\ )

*C:\Program Files\MSN Messenger\ ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörlerinin içinde winhttp.dll ve version.dll dosyalarının olup olmadığını kontrol edin. Eğer mevcutlarsa bu dosyaları siliniz. (Not: Messenger sürümünüze göre bu klasörlerden birisi sisteminizde bulunmayabilir.)

**Aşağıdaki adımı ister anlatıldığı şekilde elle yapabilir isterseniz de MDL_Girdilerini_Temizle.zip dosyasını indirip içindeki MDL_Girdilerini_Temizle.reg dosyasına çift tıklayıp gelen soruyu onaylayarak da yapabilirsiniz. Eğer bu dosyayı indirip MessengerDiscovery Live kayıt girdilerini otomatik temizlerseniz, elle temizleme yapmanıza gerek yoktur.
*Başlat > Çalıştır > regedit.exe yazın ve enter'layın.
Sol taraftaki ağaçtan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtarlara ulaşın:

Kod:
HKEY_CURRENT_USER\software\Matt Holwood

sağ tıklayın ve silin.

eywallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm herkese windows lie messenger da görüntü resmimi degiştir dedigimde MessengerDiscovery'i oturum açmış degilsiniz diyor ne yapmalıyım okadar ugraştım bulamadım bana yrdımcı olurmusunuz şimdikten teşekkürler [email protected] adresine cevabını atarsanız sevinirim

hellboy açıklama için teşekkur... işime yaradı ... bu arda benim makinadada MessengerDiscovery kastı ...... bende kaldırmak zorunda kaldım

discovery bi bndemi kasmıyo yhaaa :D

Geri