Msn üzerinden yolla ve pcyi ucur

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
bu virüs ne işe yarıyor derseniz; bu virüs msn de karsı tarafa zipli dosya olarak gönderiyoruz kurban bu dosyayı açınca milyonlarca internetten virüs dosyası indiriyor ve bunu kapatmaya imkan yok ctrl+alt+delete yapsanız bile kar etmiyor,ctrl+alt+delete yapıp performansı açıp bi bakın işlemci performansı %100 lere fırlar bu virüsün amacı açtıgınız bilgisayarda 10 dk. dan fazla bekleyın ve bilgisayarı kapatın ve tekrar açın açılmayacak
kullanması çok basit zipli dosyayı klasöre çıkartıyorsunuz ve klasörü açıyorsunuz Untitled-1 bu programı calıştırıyorsunuz.tıkladıgınız an milyonlarca internetten virüs dosyası açıyor.makinenizin özellikleri düşükse pc 8-12 dk. içinde kapanıyor ve bidaha açılmıyor.bunun sebebide işlemci yanıyor anakarta da zarar veriyormuş.
yukarıda olanları şahsen ben denemedim ama yakın arkadaşlarıma güvenerekten verdim.sizin kendinizde denememenizi tavsiye ederim.kullanacak kişilerde öyle coluk cocukta deneme icin indirmesin lütfen masum insanlara zarar vermeyin.

kral artur' Alıntı:
nasıl bıse oldugunu bılmeden nasıl verıyosunkı once bı sen denesende sıteyle ole paylaşşan
arkadaşım nasıl ollduğunu kendi pcimde denemedim vede başkasına göndermeye gönlüm razı olmadı.
ama bildiğimiz bişey warki koyduk.bunu deneyen yakın yüz yüze samimi olduğum arkadaşlarım war onlara güveniyorum.

indirdim ancak henüz kullanmadım dilerim dediğin gibi çıkar arkadaşım...
şundan da emin olun hak etmeyene hack yapmak seviyesizliktir.bu nedenle çalışırsa sadece hak edenlerin başına kötü şeyler gelecektir.paylaşım için teşekkürler arkadaşım...

gardaş yau bence öyle programları böyle internete vermeyin.her ne kadar yapmayın desenizde bu insanlar yapar.ama yine de teşekkürler

ya illa adam size kendi pc nizde açın demiorki vardır kıl olduklarınız yollayın birine. işinize yarar die verilmiş benim işime yarıyacak +1 saol rebel :)

Geri