MSI Tekrarlayan Arıza ve Hukuki Haklar...

bulosele

New member
Reaction score
0
Merhaba,

5 ay önce bir tane MSI laptop aldım, 2 defa fan arızası nedeniyle garanti kapsamında serviste tamir edildi. Bugün farkettim yine fan çalışmıyor, bu 3. oluyor aynı arıza!

Bir arkadasım aynı arızayı 3 defa tekrarlarsa ya da farklı arızalarla 6 defa bozulursa o firmanın laptopu yenisi ile degistirmesi ya da bir üst modelini vermesi gerekir şeklinde bir yorum yapmıstı. Böyle bir şey söz konusu mudur? Ne yapmamı önerirsiniz?

Saygılar...

Aynen öyle kardeşim aynı sorunu 3 defa verirse, ya da alalı 30 gün olmadan bozulur ise firma yenisi ile değiştirmek ZORUNDA. Eğer ki aynı model yok ise MUADİLİ bir ürün vermek zorunda. PHILIPS LCD TV'de aynı sorun bana da oldu. Fakat ben hiç uğraşmadan adamlar yeni bir TV alıp geldiler eskiyi götürdüler. MSI ile Telefon üzerinden görüşmeni öneririm. E-Mail ve Faks yanıtsız kalabiliyor ya da cevap geç gelebiliyor. Geçmiş Olsun.

http://www.msi.com.tr/destek.htm?func=service

brave87, cok tesekkur ederim verdigin cevaptan ötürü.

Laptopu henuz servise göndermedim, acaba fan arızasını farklı bir arıza gibi gösteripte değişim yapmazlarsa diye tereddüt içerisindeyim!

bulosele kardeşim yetkili teknik servisi sitesinde yazdığı kadarı ile istanbul'la sınırlı. İstanbulda ikamet ediyorsan kendinin götürmeni.Eğer istanbulda oturmuyorsan orda oturan bir tandığın varsa ona göndermeni bu vasıta ile yanında bir erbabın ile servise iletilmesini ve sorunun o kişi yanında tespit edilmesini sağla. Hatta pcnin fanı gözüküyor ise canlı canlı videoya al görüntüleri tabi ki seri nosunu da çekmek üzere. aklıma başka bişey gelmiyor...

aMMaN diKKaT kaRDEşim

kardeşim benim leptop da MSI ama serviz ağzına sıçtı her tarafını kırdı.:sneaky2: sen onu kesin iade et sakın
değişim kabul etme. Fan sorunu bütüm MSI larda var özellikle VR601 lerde çok. şimdi sen sen ol sakın
değişimi kabul etme en kötü casper bile MSI dan iyidir. hatta bak benim profilimde bile MSI düşman
yazıyor. bu arada benim leptopu kıran servisler BİMTES ve ANKO idi. Tekrar ediyorum kardeşim sakın
değişimi filan kabul etme hemen iade iste. ikisini de isteme hakkın var.

Geri